nlc.hu
TV-sztárok

Változások a TV2-nél

Változások a TV2-nél: egy műsor tolódik, a műsoridő is változik

A Mintaapák jól indított, a Love Bistro kevésbé.

Hétfőn indult a TV2 őszi műsorkavalkádja, a Love Bistro és a Mintaapák szórakoztatja a nézőket hétköznaponként, majd vasárnap elindul a Sztárban Sztár hetedik évada. A nézettségi adatok tekintetében a Mintaapák hozta a tőle elvártat, a Love Bistro azonban alulmaradt az elvárásokhoz képest. A csatorna máris egy műsorváltozásról számolt be, amit a SorozatWiki írt meg elsőként. 

A Tények Plusz változatlan időpontban és hosszban lesz látható. A ma 100. epizóddal jelentkező Mintaapák jövő héttől ugyan továbbra is 19:45-kor kezdődik majd, de a bruttó adásideje (reklámokkal együtt) 20 perccel tovább fog tartani. A SorozatWiki rákérdezett ennek okára a csatornától, ahol a TV2 Sajtóosztályától megtudtuk, hogy az epizódok nettó hossza nem fog megnőni. A napokban sem a napi sorozat nem volt megszakítva, se utána nem tett be reklámot a tévéadó. A csatorna válaszából tehát arra lehet következtetni, hogy jövő héttől már lesz reklám a Mintaapákban és az utána következő gasztro reality előtt is. A Love Bistro a mostani 20:20-as időpontja helyett 20:40-re kerül, mellyel már fél órával később fog kezdődni mint A Konyhafőnök. Ezzel még nagyobb hátrányba kerülhet az RTL műsorához képest – írja a lap.

100. mintaapák epizód

Tudj meg többet a TV2 műsorairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top