nlc.hu
TV-sztárok

Cinthya Dictator és Molnár Tamás feladták versenyt

Cinthya Dictator és Molnár Tamás feladták versenyt – a Love Bistro többi versenyzője meglepődött a döntésen

Molnár Tamás és Cinthya Dictator úgy érezték, nem érdemlik meg, hogy bárkit kiejtsenek.

Számíthattunk rá, hogy a Love Bistro-ban a nyomás miatt sok lesz a vita a párok között, azon azonban meglepődtünk, hogy akadt olyan sztárpár, aki feladta a versenyt. Cinthya Dictator és Molnár Tamás között folyamatosan feszültség volt, nem tudtak jól együtt dolgozni a konyhában, így végül arra jutottak, hogy a kapcsolatuk szempontjából is jobb, ha önként sétálnak ki a konyhából.

,,Attól félek, hogy minél előrébb jutnánk ebben a versenyben, egyre nehezebb feladatok lesznek, ne adj Isten, valahogy elbohóckodnánk magunkat a középdöntőig ilyen ételekkel, és akkor ott találjuk magunkat egy ilyen lehetetlen helyzetben. Szerintem ez eddig volt vicces, meg szórakoztató. Azért jó lesz hazamenni kicsit pihenni” – magyarázta Molnár Tamás a kiesés után. 

,,Cinti, ismersz, nem vagyok az a könnyen feladós fajta, de elértük a határainkat szerintem és talán még túl is léptük azokat. De ez annyira komfortzónán kívüli, hogy szerintem ebből nekünk pont elég volt. Meg hát arról beszéltünk, hogy ha ezt túléljük, akkor mindent túlélünk” – zárta mondandóját Molnár Tamás.

Nem várt fordulatok a Love Bistro-ban:

molnár tamás és cinthya dictator

Molnár Tamás és Cinthya Dictator (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top