nlc.hu
Sztárok

Love Bistro első kieső párosa

Ők a Love Bistro első kiesői

Megvan a Love Bistro első kieső párosa. Bernáth József és Baracskay Angéla nehezen hozta meg a döntést.

Elindult a TV2 új gasztrovetélkedője, a Love Bistro, ahol sztárpárok mérik össze a főzőtudásukat és megmutatják, mennyire tudnak együttműködni a konyhában. Az első adásban máris búcsúznia kellett az egyik párosnak. A műsor házigazdái, Bernáth József és Baracskay Angéla nehezen hozták meg a döntésüket. Mint mondták, nüansznyiak voltak a különbségek, mindenkit megszerettek, ezért a kóstolt ételek alapján választottak kiesőt.

valkó eszter love bistro

Valkó Eszter és Radócz Péter búcsúztak a Love Bistrótól (Fotó Tv2)

A házigazdák döntése alapján végül Valkó Eszter és férje, Radócz Péter távozott a Love Bistróból. A páros számított rá, hogy távozik, mert nem sikerült eltalálniuk a zsűri döntését. Emellett nem volt gördülékeny az együttműködésük a konyhában, kicsit össze is kaptak azon a stúdióban, hogy tovább sütik-e a húst a sütőben, vagy nem.

Valkó Eszter és férje csak a Love Bistro miatt tértek vissza Magyarországra Hollandiából, ahol hosszú évek óta élnek kisfiukkal.

Olvass még cikkeket a Love Bistro kapcsán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top