nlc.hu
TV-sztárok

Valkó Eszter és férje a Love Bistróban

„Peti finoman szólva nem mozog otthonosan a konyhában” – Valkó Eszter a TV2 új műsorában tér vissza

Hétfő este indul a TV2 új gastroreality-műsora, a Love Bistro, ahol sztárpárok mutatják meg, hogy mire képesek a konyhában. Valkó Eszter és férje, Radócz Péter is megméretteti magát.

Valkó Eszter és férje, Radócz Péter hosszú évek óta élnek Hollandiában kisfiukkal. A műsorvezetőt és szerelmét áprilisban még az RTL Klub Isten veled Magyarország című műsorában láthattuk, most azonban a TV2 képernyőjén térnek vissza. Valkó Eszterék csak a Love Bistro című gastroreality-műsor miatt tértek vissza Magyarországra. 

„Persze hiányzik a tévézés kreatív része, az, hogy mindig történik valami, de már nagyon más az életem, főleg amióta Simi megszületett. Most ő a főszereplő, ezért nem is tudnám elképzelni, hogy például beüljek egy reggeli műsorba” – árulta el Valkó Eszter a Blikknek. A műsorvezető már szakított a tévézéssel, de a TV2 felkérésére szívesen mondott igent.

„Érdekes, kihívásokkal teli forgatás volt, hiszen Peti finoman szólva nem mozog otthonosan a konyhában, én pedig az utóbbi időben inkább a gyorsaságra törekszem, mint a kreativitásra, vagy arra, hogy egy-egy ételt szépen tálaljak” – magyarázta az anyuka. 

Valkó Eszter

Valkó Eszter és férje, Radócz Péter hamarosan megmutatják, mire képesek a konyhában (Fotó: TV2)

A TV2 új gastrorealityje hétfő este indul a TV2-n. A Love Bistroban Valkóék mellett például Kucsera Gábor és Tápai Szabina is főz majd.

Olvass még Valkó Eszterről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top