TV-sztárok

Valkó Eszter a kisfiával és a férjével együtt tér vissza az RTL képernyőjére

Hamarosan új részekkel jön az RTL népszerű sorozata, az Isten veled, Magyarország. Az első részben pedig újra találkozhatunk a csatorna műsorvezetőjével, Valkó Eszterrel is.

Április 28-tól keddenként 21:00 órától új epizódokkal folytatódik az RTL Magyarország 2019-ben indult dokusorozata, az Isten veled, Magyarország. A műsor készítői ezúttal is bejárták a világot: elkísértek családokat Görögországba, Norvégiában egy olyan családdal forgattak, akik az itthoni, kényelmes életüket feladva szó szerint a semmibe költöztek ki. Ausztráliában a forgatás valós drámába fordult: a kiköltöző családot átverte a bevándorlási ügynök, a pár azért küzd, hogy visszakaphassa az elcsalt milliókat.

Valkó Eszter és kisfia, Simon

Valkó Eszter és kisfia, Simon

A harmadik évadban viszontláthatjuk az RTL műsorvezetőjét, Valkó Esztert is, aki a szülés óta most először tűnik fel a tévében.

„Sok mindenre tanított Hollandia” – mondja Eszter, aki a férjével, Radócz Péterrel és a kisfiukkal együtt költözött Hollandiába. 

Radócz Simon május végén lesz egyéves, az RTL műsor felvételekor azonban még néhány hónapos kisbabaként láthatjuk, mivel a forgatások jóval a koronavírus járvány előtt voltak. 

Valkó Eszter és kisfia, Simon
Megnézem
Összes kép (3)

Az azóta történtek sokszor alapjaiban írták át egy-egy család életét – hiszen több szereplő a turizmusban vagy a vendéglátásban remélte megtalálni a szerencséjét egy másik országban. A nézők a friss fejleményekről sem maradnak le: a szereplők az adást követő napon a Fókuszban számolnak be arról, hogyan változtatta meg mindennapjaikat a járvány.

Valkó Eszter eddig csak néhányszor mesélt az új életéről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top