Sztárok

Durva volt az első babázós hét Valkó Eszternek

Így érzi magát a műsorvezető a kisfia születése után.

Először szólalt meg Valkó Eszter a kisfiuk születése után. A műsorvezetőnő a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, hogyan telnek mindennapjaik a kisbabájukkal.

Nagyon cuki, meg imádjuk, nem nagyon alszunk, de gondolom, ez normális. (…) Császárral született a kisbaba, először az apukája pillantotta meg, mert én el voltam takarva. Ő volt az első, aki az örömkönnyeket ejtette. Ez természetesen nálam is elindította a sírást, és amikor megláttam, azt mondtam: minden időt, minden próbálkozást és fájdalmat megért ez a pillanat. Úgyhogy sírtunk, mint a gyerekek” – vallotta be Valkó Eszter, akinek a kisbabája 57 centivel született.

Kis erős. Látszik már  most, hogy a jég hátán is meg fog élni. Minden rendben van, ha az ő akarata érvényesül” – mondta viccesen a 44 éves műsorvezető.

„Igazság szerint soha senki nem erőltette, hanem rajtam múlt, hogy meddig próbálkozunk. Kitűztem magamnak azt, hogy hány éves koromig szeretnék ezzel próbálkozni, tehát volt egy korhatár, és volt egy szám, amit belőttem magamnak, természetesen beszéltem az orvosommal is. És ő is mondta, hogy van egy bizonyos próbálkozási szám, ami felett nem nagyon van értelme folytatni. Nekem nagy szerencsém volt, mert sok férfi ebből egokérdést csinál (…), és hibáztatja a párját, de nálunk erről szó sem volt. Nálunk még jobban megerősödött a kapcsolat” – árulta el Valkó Eszter, aki júliusra tervezi a visszaköltözést Hollandiába.

Mint mondja, az első hét nem annyira telt zökkenőmentesen, és nagyon jól jött, hogy családja a közelben van. „Ennyire durvának nem gondoltam a szitut, azt se tudom, mikor van reggel, mikor este, semmi másról nem szól az élet, mint a babáról, ami tök jó, de azért az is jó, hogy itt van a család, hogy anyukám főz, hogy hoz nekünk reggelit, legalább ezzel a részével nem kell foglalkoznom” – mesélte a tévés.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top