Sztárok

Hollandiába költözik a családjával Valkó Eszter

Valkó Eszter és Radócz Péter a hollandiai Maastrichtba költöztek.

Sok év próbálkozás után májusban megszületett Valkó Eszter és Radócz Péter kisfia, akit először a Story magazinban mutattak meg. A műsorvezető és párja annak idején a Nyerő Párosban is meséltek a többszöri lombikról, aztán 1 évvel ezelőtt nagyon megörültek, amikor kiderült, gyerekük születik. Most viszont – már hármasban – nehéz döntés kellett meghozniuk: Péter visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapott, így Hollandiába költözött a család.

„Az út teljesen simán ment, Simon végigaludta az 1300 kilométeres autóutat. Miután megérkeztünk, édesanyám velem maradt pár napot, majd az anyósom váltotta két hétre. Most már hármasban vagyunk” – mesélte a BEST-nek Valkó Eszter, aki elismeri, kimeríti a hétköznapi rutin, ráadásul sokszor van egyedül.

„Egyelőre még nem alakult ki olyan társaságom, akikkel együtt babázhatnék. De nincs akkora hagyománya ennek itt, mint Magyarországon, hiszen alig pár hónappal a szülés után már várják vissza dolgozni a kismamákat. Októbertől engem is, de bízom benne, hogy legalább a jövő év elejéig ki tudjuk ezt húzni” – avatott be családi életébe a műsorvezető.

További részletekért keresd a BEST-et!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top