nlc.hu
Sztárok
Molnár Tamás leszámolt az addikciókkal

Molnár Tamás: ,,Leszámoltam az éjszakázással és az azzal járó dolgokkal”

Molnár Tamásnak elvonási tünetei voltak a színpad mellőzése miatt, miközben egyébként is megterhelő időszakot élt át.

Kemény hónapok vannak Molnár Tamás mögött, akit – a legtöbbekhez hasonlóan – igen komoly kihívások elé állított a karantén-időszak. A zenész a TV2 Love Bistro című produkciójában látható mától szerelmével, Cinthya Dictatorral. Hétvégén pedig kezdetét veszi a Sztárban Sztár, amiben szintén szerepel majd. A minap a Sláger FM-en beszélt arról, hogy mit jelentett számára az elmúlt időszak és mennyire hiányzott neki a közönsége.

„Voltak addikcióim, amikkel már leszámoltam, az éjszakázással és az azzal járó dolgokkal. A karantén alatt azonban rájöttem, hogy a zene, a fellépés a legaddiktívabb drog! Olyan elvonási tüneteim voltak, hogy esténként össze-vissza vert a szívem. Aztán elkezdett zsibbadni a bal karom, egy kicsit meg is ijedtem, így inkább kivizsgáltattam magam. Kiderült, hogy szerencsére nincs semmi szervi bajom, ezek a tünetek pusztán idegi természetűek. Fizikai tüneteim voltak attól, hogy nincs fellépés, nem találkozom a közönséggel. Nyilván az sem segített ezen az állapoton, hogy nem tudtuk mi áll előttünk és meddig. A karantén utáni első fellépésem viszont leírhatatlan élmény volt, egy csoda” – mondta az énekes, aki ettől függetlenül egy másik dolgot is megtapasztalt a karantén alatt.

„Durva időszak volt, mi ekkor költöztünk össze a párommal, Cinthyával. Akkor voltunk túl egy lakásfelújításon, ami sajnos nem lett kész, így egy darabig Airbnb-be költöztünk. Három hónap alatt leéltük azt, amit normális esetben egy pár 2-3 év alatt él meg. Mondtam is neki, hogy ha ezen túl leszünk, akkor mindent túlélünk. Szerencsére így is lett” – mondta boldogan a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak, Molnár Tamás.

molnár tamás

Molnár Tamás a Sláger FM vendégeként (Fotó: Sláger FM)

A Sláger FM vendégei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top