nlc.hu
TV-sztárok

Polgár Tünde kiborult a Love Bistróban

Polgár Tünde kiborult, majdnem elvérzett a konyhában egy könnyűnek tűnő feladatnál

Elindult a TV2 újra gasztrovetélkedője, a Love Bistro, ami Polgár Tünde és Árpád számára is tartogat nehéz feladatokat.

Könnyekben tört ki a Love Bistro forgatásán Polgár Tünde, aki férjével, Árpáddal együtt szerepel a TV2 új gastroműsorában. Az már Masterchef VIP2 adásaiból is kiderült, Tünde komolyan veszi a versenyt és a főzést. A Love Bistróban sem volt ez máshogy, pont ezért zavarta, hogy egy desszert kifog rajta. 

„Nem titok, hogy számomra nagyon fontos a főzés, szerintem a szeretet kifejezési módja egy jól elkészített étel. Maximalista vagyok, szeretem, ha minden tökéletes a tányéron, ezért is lettem feszült már az első pillanatban, amikor éreztem, hogy ez a desszert nem fog menni” – mondta Blikknek Tünde, akinek egy nem megszokott alapanyagból kellett desszertet készítenie.

polgár tünde árpád love bistro

Polgár Tündén kifogott a desszert (Fotó: TV2)

„Igazából magamat hergeltem, és a kényszer, hogy tökéletesen kell végeznem a dolgomat, átcsapott egyfajta hisztibe, összeomlottam” – jegyezte meg Tünde, akit férje próbált megnyugtatni. A páros úgy tekint a kihívásra, mint egy párkapcsolati próbatételre. Az első adásban szerencséjükre nem ők estek ki.

Olvass még Polgár Tündéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top