nlc.hu
Sztárok

Kamarás Iván kirobbanó formában

Kamarás Ivánnak jót tett a karantén

Azon kevés emberek közé tartozik Kamarás Iván, akiknek jót tett a karantén időszaka. A színész elárulta, milyen új hobbit talált magának.

Kamarás Iván a legjobbat hozta ki a karantén alatti időszakból. A színész folyamatosan próbált online, emellett elkezdett oroszul tanulni és főzni – írja a Blikk.

“Az első héten még furán éreztem magam, de aztán elhatároztam, nem fogom negatívan szemlélni az eseményeket. Elkezdtem például oroszul tanulni, zongorázni és főzni” – mondta a legsármosabbnak tartott magyar színész, Kamarás Iván.

Kamarás Iván főzni tanul

Kamrás Iván sosem unatkozik. Fotó: RTL Klub / Sajtóklub/smagpix

Korábban egy begyöpösödött gondolat volt a fejemben, hogy nem tudok, nem akarok és nem is fogok főzni. Anyám persze mindig mondta, hogy ez majd változik, de nem hittem neki. Aztán jött a karantén, és ugyan egy ideig még a kajalelőhelyeim nyitva voltak, de benne volt a pakliban, hogy bezárnak, nekem viszont akkor is ételt kell tennem az asztalra. Végül húsvétkor megvettem az első sonkámat, megfőztem, a megmaradt léből bableves lett, majd elkezdtem elkészíteni a gyerekkori kedvenceket, zöldborsófőzeléket, spenótot, pudingot. Olyan volt, mintha a nagymamám ott lett volna mellettem, beugrottak a régi emlékek…” – mondta Kamarás Iván, aki korábban átokként tekintett külsejére.

Olvass még Kamarás Ivánról az nlc-n!

(Nyitó kép: RTL Klub / Sajtóklub/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top