nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea átesett a koronavíruson

Várkonyi Andrea is elkapta a koronavírust

Várkonyi Andrea átesett a koronavírus-fertőzésen, már negatív a tesztje, de még mindig nem érzi magát túl jól.
Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea is megfertőződött a koronavírussal, de már jobban van, és már a tesztje is negatív – írja a Bors.

A műsorvezetőnek hetekkel ezelőtt lett arcüreggyulladása, ami nem akart gyógyulni. Amikor megszűnt az ízérzékelése, kezdett gyanakodni a koronavírusra, ezért csináltatott egy tesztet.

Váratlanul érte, amikor három héttel ezelőtt megkapta a pozitív eredményt, hiszen a tünetei nem voltak tipikusak, nem volt láza, izomfájdalma, fejfájása. Lányának, Nórinak rövid ideig voltak náthás tünetei, de mire nála megcsináltatták a tesztet, már negatív volt. Andrea szerint rajta is átment a vírus.

Bár a műsorvezető mostanra túlesett a fertőzésen, negatív tesztje is van, még mindig nem érzi jól magát: a szagérzékelése még nem jött vissza, és gyorsan kifullad.

Várkonyi Andrea addig nem akart beszélni a betegségéről, amíg kézhez nem kapja a negatív tesztet, mert szerinte nem túl ízléses betegséggel haknizni. De most a saját példáján keresztül a megelőzés fontosságát hangsúlyozza.

(Kiemelt kép: Instagram / Várkonyi Andrea)

Sztárok, akik elkapták a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top