nlc.hu
Sztárok

Buliban volt a koronavírusos Polyák Lilla

Százfős buliban volt a hétvégén a koronavírusos Polyák Lilla

Polyák Lilla a férjével és kisebbik fiával az Operettszínház premierpartiján vett részt szombaton, a színésznő tegnap jelentette be, hogy elkapta a koronavírust.
Polyák Lilla

Egyre több magyar hírességről derül ki, hogy elkapta a koronavírust, tegnap Gömöri András Máté jelentette be, hogy felesége, Polyák Lilla is megfertőződött. A Mintaapák színésznőjének pozitív lett a tesztje, a férje eredményére még várnak, de az egész család karanténban marad.

Kiderült viszont, hogy Polyák Lilla a hétvégén részt vett az Operettszínház csaknem százfős premierpartiján a férjével és kisebbik fiával – tudta meg a Ripost és az Operettszínház oldalán található fotók is ezt bizonyítják.

„Máté a La Mancha lovagja című előadásban állt színpadra a hétvégén, ahová a felesége és kisebbik fia is elkísérte. Lilla maszk­kal az állán pezsgőzött, és vidáman beszélgetett a bulin résztvevőkkel, Máté pedig a tőle megszokott közvetlenséggel ölelgette és puszilgatta kollégáit” – mondta a lapnak egy névtelenséget kérő informátor.

Az Operettszínház közben bejelentette, hogy elmaradnak az erre a hétre tervezett előadások. A közleményükben azt írják, hogy „egy művészünk hozzátartozója COVID-pozitív lett, aki vendégként színházunkban is járt. A szükséges intézkedéseket azonnal megtettük, az esetlegesen érintett művészek körében tesztelésekre kerül sor”. Az előadásokat a teszteredmények beérkezéséig szüneteltetik.

(Kiemelt kép: Facebook / Polyák Lilla)

Koronavírus a sztárok körében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top