nlc.hu
Sztárok

Király Linda: 35 kilót fogytam!

Király Linda: “Nagyon szeretnék gyereket, tudom, nemsokára megtalálom a páromat”

Már két éve szingliként éli a hétköznapjait, de egyáltalán nem bánja, sőt most a legboldogabb. Király Linda az életmódváltásáról, fogyásáról, jövőbeli terveiről és a nagynéni szerepről az nlc-nek mesélt.

Jelen pillanatban hol élsz?

Budapesten. Bérelek egy lakást. Szeretek itt lenni, szeretem Magyarországot, de ugyanígy vagyok Amerikával is. Ott születtünk, ott jártunk iskolába, sok barátunk van kint, és imádok abban a környezetben lenni. Hiányzik is az ottani lét, meg nem is, mert jól érzem magam Budapesten. A tesómmal, Viktorral terveztünk egy koncertet New Yorkban, ami a koronavírus miatt sajnos meghiúsult, de remélem nemsokára újra színpadra állhatunk az Egyesült Államokban is.

Király Linda egyre csinosabb (Fotó: Király Linda)

Király Linda egyre csinosabb (Fotó: Király Linda)

Itthon hogyan alakul a koncertezés?

Még mindig nem tudunk semmit, egyelőre nincs kiírt időpontunk, mindent lemondtak a vírus miatt. Várakozó állásponton vagyunk mi zenészek, ami mindenki számára nagyon nehéz. Szerintem ezt a szezont már elvesztettük a koncertezés szempontjából. De én nem unatkozom, most is éppen egy dalt írtam a holland Voice győztesének és készülök egy új dallal egy holland DJ-vel közösen. Ha nincs koncert, akkor leülök alkotni, ez is igazi szerelem számomra, olyan, mint az éneklés.

Melyiket szereted jobban?

Nem tudok különbséget tenni, mindkettő közel áll a szívemhez. Az éneklésben benne van a szívem és a lelkem, a dalírásban szintén, csak még arra is figyelek, hogy az adott ember egyéniségét is figyelembe vegyem. Szeretek másoknak írni dalt, mert jó érzés látni a művemet készen.

Soha nem gondolkoztál azon, hogy más pályát válassz?

Nem soha, és nem is szeretnék. Ez tényleg egy olyan szakma, amit csak szívből lehet csinálni. Nem tudnék éneklés valamint zene nélkül élni.

Király Linda 35 kiló mínusznál nem áll meg
Megnézem
Összes kép (2)

Úgy látom, nem unatkoztál a karantén idején sem.

Sokat dolgoztam magamon és igyekeztem aktívan tartani magamat. Szerettem volna minél hasznosabban tölteni az időt, így nem volt időm unatkozni. Ráadásul ez az az időszak számomra, amikor lecsendesítem az elmémet, rendbe teszem a lelkemet, az egészségemet. Ezen dolgozom már egy jó ideje, és a karantén még jobban segített ebben. Már két éve egyedül élek, a kiskutyámmal, aki végig a társam volt. Már szinte úgy beszéltem hozzá a karantén alatt, mint az emberekhez, nagyon szeretjük egymást. Ő egyébként egy Boston terrier, gyönyörű kutyus, és már tizenöt éves.

Ennyire megváltozott az életed?

Igen, és úgy érzem sokat is változtam. Eljutottam arra a pontra, hogy nem éreztem magam jól a bőrömben az egészségügyi állapotom miatt. Két éve derült ki, hogy agyalapi mirigydaganatom van, ami felborította a hormonrendszeremet. Ezáltal lett pajzsmirigy-alulműködés, inzulinrezisztencia, hízás, fájdalmas ödéma, alvászavarok és még sorolni tudnám. Nem estem kétségbe, próbáltam megoldani a problémát. Ekkor döntöttem úgy, hogy most már állj és változtassunk. Nem akartam hallani többet diétáról, szerettem volna megtalálni az okát a dolgoknak és tudtam, hogy az elmémet is rendbe kell tennem, hogy meggyógyuljak. Elmentem vizsgálatokra, sok minden kiderült, például az, hogy számos ételre allergiás vagyok. Megállapították, hogy rengeteg gyümölcsöt nem ehetek, sem kukoricából készült ételeket, liszteket, sem paradicsomot, amit pedig imádok. Az orvosom összeállított azokat az ételeket, amiket ehetek, és azóta így étkezem. A pajzsmirigyemre pedig gyógyszert szedek, de remélem nem sokáig, jó lenne, hogyha már nem kellene. Az érzelmi probléma gyökerével is akartam valamit kezdeni. Sok szakembert felkerestem és rájöttem, hogy a magam lecsendesítése, azaz a meditáció segít nekem a legjobban.

Akkor minden mást ehetsz, csak ezeket az ételeket nem?

Igen, de a cukrot és a lisztet kizártam az étrendemből. Általában tojással és zöldségekkel indítom a napomat, majd ebédre csirkét, vagy halat eszem salátával, vacsorára pedig javarészt leveseket. Sok mindent el tudok finoman készíteni gluténmentesen is. Volt időm a konyhában kísérletezni. De ez is egy olyan időszak volt, amiben sokat tanultam. Szeretek főzni, a karantén idején sokat is tanultam a konyha világából. Ma is éppen halat pucoltam és sütöttem. Az étkezésen kívül elkezdtem edzeni emelt szinten. Heti öt-hatszor mozgok, amit már igényel is a szervezetem. Kétszer-háromszor megyek egy héten edzőhöz, a többi alkalommal pedig kardiózom, vagy éppen bokszolok, táncolok, mindig mást, hogy ne unjam meg a dolgokat. Tökéletesen átalakítottam az életemet, a szokásaimat, és végre úgy érzem, boldog és szabad vagyok.

Hány kilótól szabadultál meg?

Egyelőre harmincöt ment le, de még tizenötöt tervezek. Ez nem lesz könnyű, mert most megállt a fogyásom. Tudom, hogy folytatni kell mindent és lassan-lassan menni fog a többi is. Már most is jól érzem magam a bőrömben és a kedvem is visszatért. Teljesen kicserélődtem…

Nem hiányzik egy férfi az életedből? Várod már az igazit, hogy megtaláljon?

Tizenhat éves korom óta párkapcsolatból párkapcsolatba estem. Volt egy nyolc, aztán egy tíz éves együttélésem. Most két éve szingli vagyok és nagyon jól érzem magam így. Tudom, hogy akkor fog megtalálni a társam, amikor kell, nem siettetem a dolgokat. Magamat kell rendbe tennem és azután nyitott leszek az új dolgokra. Persze nagyon vágyok már családra, de nem azonnal, majd annak is eljön az ideje. Imádom a testvérem gyerekeit. Ben fia már hároméves, akivel napi videokapcsolatban vagyok, állandóan beszélgetünk, nagyon jó a viszonyunk. És persze nemrég született Viktorék kisbabája is, aki egy igazi tündér. Amikor tudom, meglátogatom őket, szeretnék jó nagynéni lenni. A gyerekek mellett én is kicsit gyerek lehetek, imádok velük bolondozni, játszani.

Az egy új korszak lesz számodra, ha édesanya leszel.

Igen, nemsokára annak is eljön az ideje. Érzem és tudom, hogy lesz nekem is gyerekem. Ebben biztos vagyok. Most az új életemmel boldog vagyok, aztán, hogy mikor köszönt be a szerelem az életembe, azt majd meglátjuk.

Király Linda saját maga készíti az arcmaszkot (Fotó: Király Linda)

Király Linda saját maga készíti az arcmaszkot (Fotó: Király Linda)

Mennyit foglalkozol a külsőddel?

Most már többet. Az a véleményem, hogy folyamatosan kell rendben tartani a bőrünket, hogy később ne legyen nagyobb gond. Harminc éves korom óta nem voltam napon, védem az UV sugárzástól a bőrömet. Az az egyik legnagyobb veszély számunkra. A természetes alapanyagok híve vagyok, a kakaóvajas alapú krémeket szeretem a legjobban. Pakolást is magam készítek, az egyik legjobb, amit mindenkinek ajánlok, akinek kicsit pirosodásra hajlamos fehér bőre van, hogy ezt készítse el: pár csepp levendulaolajat keverjünk össze egy deci bio joghurttal és egy evőkanál mézzel. Ez megnyugtatja bőrt és bármikor alkalmazható. Az otthoni pakolások mellett havi egyszer eljárok egy nagyobb kezelésre, a rádió frekrenciás most a kedvencem. Ez mindig sokat segít abban, hogy a bőröm rugalmas legyen és maradjon. Fontos még az is, hogy sok vizet igyak, valahogy ezt volt a legnehezebb betartanom. Régebben mindig elfelejtettem inni. De amióta harminc lettem, erre is nagyon figyelek. Napi három liter szénsavmentes víz az az alap, amit megiszom.

Úgy látom, ez a harminc éves kor, vízválasztó volt számodra.

Igen. De nagyon élvezem is, hogy már túl vagyok a harmadik ikszen. Nem zavar a korom egyébként, mindent úgy és akkor élek meg, amikor kell.

Király Linda rendszeresen edz (Fotó: Király Linda)

Király Linda rendszeresen edz (Fotó: Király Linda)

Hogyan telik most egy napod?

Ami a munkámat illeti, folyamatosan aktív vagyok, tervezek, írok, énekelek. Ezen kívül sokat vagyok a családommal, és a mozgás miatt sokat vagyok a szabadban is. A kiskutyámmal is rengeteget foglalkozom, bár most nagyon melege van és jobban szeret aludni itthon, mint bárhová is kimozdulni. Bízom benne, hogy nemsokára helyreállnak a fellépések is, bármikor készen állok egy koncertre. Az Egyesült Államokba nem tudom, hogy mikor fogok legközelebb utazni, remélem nemsokára, mert már nagyon hiányoznak a tesómék, Benék. Jó lenne őket már megölelni.

Király Linda sokakat inspirál a történetével: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top