Sztárok

Király Linda: „Az volt bennem, hogy bár­milyen keveset eszem, hízom”

Az énekesnő a műtét után kemény edzésbe kezdett, odafigyel az étrendjére, de szerinte a fogyás lelki folyamat is.

Király Linda éveken keresztül küzdött a súlyával, de most hatalmas fogyáson van túl, 20 kilónál is többet leadott, olyan vékony, mint 10 éve. Az énekesnő a Borsnak beszélt az óriási változásról.

A gyomorszűkítő műtét után megfogadta, hogy kőkeményen edzeni is fog, hetente ötször-hatszor sportol. Emellett odafigyel a tudatos táplálkozásra, és jelenleg még gyógyszeres kezelés alatt áll.

Király Linda a fogyás előtt és után (Fotó: Facebook/  Király Linda)

„Az akaraterőmmel sosem volt gond, azzal viszont igen, hogy ha ellenőrzött orvosi körülmények között egész napra megettem egyetlen pohár joghurtot, én attól is híztam. A legnehezebb az volt, hogy rendez­zem a kapcsolatomat az étellel. Már szinte féltem az evéstől, mert az volt bennem, hogy én bármit és bár­milyen keveset is eszem, hízom”

– mondta Király Linda.

Szerinte a hízásának nem csak az agyalapi mirigyében lévő ciszta volt az oka, hanem lelki gondok is. Sok mindent elfojtott magában, a megfelelési kényszer miatt szorongás alakult ki benne. Ezért szerinte a fogyás lelki folyamat is.

Király Linda most már jól érzi magát a bőrében, úgy érzi, végre önmaga lehet, de az egészsége miatt szeretne még további 10-15 kilót leadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top