Sztárok

Király Linda: „Kivették a gyomrom egy részét”

Őszintén beszélt betegségeiről, fogyási kálváriájáról és szakításáról az énekesnő.

Mint arról korábban beszámoltunk, döbbenetes változáson ment át az életmódváltó Király Linda. A 36 éves énekesnő 30 kilót fogyott fél év alatt. Az egykor több mint 100 kilós Király Linda – akinek ödémákkal volt tele a teste a túlsúlyos időszakában – Ábel Anita talkshowjában, a Nő Commentben elárulta: sok kemény döntést kellett meghoznia.

Hosszú út vezetett ideáig, 6-7 éve megy ez a küzdelem nálam. (…) Volt egy műtétem is, ami azért volt különleges, mert egy olyan részét vették ki a gyomromnak, ami két hormont is termel. Így egy kicsit le tudott nyugodni a hormonrendszerem, és most végre van eredménye a munkámnak. (…) Ezek az évek arról szóltak, hogy visszataláljak önmagamhoz, sok idő után úgy érzem, hogy végre azon az úton vagyok, amire mindig is vágytam” – vallotta be a 9 év után újra szingli énekesnő.

Mint mondja, észrevette magán, hogy hajlamos minden energiáját másokra fordítani, ezért is kellett a párkapcsolatát is félretenni, mert mások problémáit sokkal könnyebb megoldani, mint a sajátjait, de most nem erre volt szüksége.

(via)

Kiemelt kép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top