Sztárok

Gyomorszűkítő műtétéről mesélt Király Linda

Király Linda 25 kilót fogyott 3 hónap alatt, ezt pedig több összetevő segítségével érte el.

Király Linda nagyon sokat fogyott az elmúlt időszakban, ezt már a Magyarország Szépe döntőjében is látni lehetett, ahol testvérével lépett színpadra. Pár nappal később a Story magazin címlapon hozta az énekesnő átalakulós fotóit, ahol elárulta, műtét segítségével indult meg a fogyás, illetve az életmódváltás és a sport is nagyon sokat segít. A Mokka ma reggeli adásában pedig a beavatkozásról beszélt részletesebben.

„Ez egy nagyon hosszú folyamat volt. Hat éve derült ki, hogy egy agyalapi mirigyes betegség miatt nem megy a fogyás. Hormonfelborulás, pajzsmirigyérték-felborulás, inzulinrezisztencia, minden bajom volt. Nekem ott jött a vég, amikor egy hathetes léböjtkúra után, ahol gyakorlatilag csak ittam és sétáltam napi 10 kilométert, három kilót híztam. Ekkor jött az a pont, amikor azt mondta, itt már nincs mese. (…) Az volt a döntő faktor, amikor láttam, hogy milyen hatással van a hormonháztartásra ez a műtét” – mesélte a műsorban Király Linda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top