Sztárok

Ödémákkal volt tele Király Linda teste

Végre visszanyerte önbizalmát a gigafogyáson átment énekesnő.

Mint arról beszámoltunk, döbbenetes változáson ment át Király Linda. A 36 éves énekesnő 30 kilót fogyott fél év alatt, s mindezt előtte–utána fotókkal is megmutatta rajongóinak.

A Blikknek bevallotta, pokoli érzés volt több mint 100 kilósan, abszolút reménytelennek érezte a helyzetét. „Fontos, hogy nem szabad feladni, én sem tettem, pedig sokszor olyan fájdalmaim voltak, hogy az ágyból is nagyon nehéz volt kikelni, mégis mennem kellett, csinálnom a dolgomat. A lábamban voltak ödémák, amik annyira fájtak, hogy a koncert végén már folytak a könnyeim a színpad mögött. A testemben több helyen is volt, de még az arcomban is” – mesélte a külsejével immár elégedett Király Linda, aki idén még szingli lesz.

Ezt az évet magamnak adtam, azaz csak magammal szeretnék foglalkozni. (…) Persze nem zárkóztam el, de nem keresek most párt” – árulta el a szerelmével idén tavasszal szakító énekesnő.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Mohai Balázs 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top