Sztárok

21 régi és új kép bizonyítja: Király Linda olyan sovány, mint 10 éve

Az utóbbi hónapokban Király Linda fogyásáról már sokat hallottunk, és nem véletlenül. Visszanézve a több mint tíz éve készült képeket, alig látszik a különbség a mostani és a régi fotók között.

2002-ben találkoztam először Király Lindával, amikor a Big Brother első szériája ment, teszem hozzá, hogy óriási sikerrel. 

Király Lindát így ismerte meg az ország 17 évvel ezelőtt: 

Utána eltelt sok-sok év, az énekesnő kislányból felnőtt nő lett, a mosolya és a pozitivitása megmaradt, akárcsak a hangja, amit az Egyesült Államokban is sokan értékelnek. Változó intenzitással írtak róla itthon, viszont az tény, hogy visszatérő téma volt a hízása-fogyása. Úgy tíz évvel ezelőtt például az édesanyja által összeállított fogyókúrás módszerrel hozta magát formába, miután az Államokban töltött egy év alatt felkúsztak rá a kilók, és sokakat inspirált a fogyásával, akárcsak most. Idén év eleje óta Király Linda kivirult

„Mindenkinek nagyon köszönöm, akik mellettem álltak az elmúlt pár évben, és külön köszönet az »álomcsapatomnak«, akik által újra átvehettem az irányítást. Szeretlek titeket, és ez még csak a kezdet, a kezdete az új életemnek” – írta megható vallomásában nemrég, és két képet is mellékelt.

Király Linda megható vallomást posztolt a közösségi oldalain

A műtét előtt és után készült fotókhoz rengetegen gratuláltak neki. Lindának az elsődleges célja az volt, hogy egészséges legyen, és ahogy Tóth Vera, úgy ő is csak egy jótékony „mellékhatásként” tekintett a fogyására. 

Király Linda akkor és most (Fotó: Instagram)

Nem tudjuk, kilóban mérve van-e valami célja a fogyókúrának, vagy az énekesnő egyszerűen csak jól akarja magát érezni a bőrében, de véletlenül belebotlottam egy tíz évvel ezelőtti fotójába, és úgy tűnik, közel ugyanolyan formában van már most, mint akkoriban

A galériában megnézheted Király Linda régi és új képeit: 

Megnézem
Összes kép (21)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top