Sztárok

Jó ilyen boldognak látni Király Lindát – kivirult az elmúlt években az énekesnő

Mindig is egy csupa mosoly lány volt Király Linda, de az elmúlt évben egyre több pozitív visszajelzést is kapott, a rajongótábora pedig egyre nagyobb lett.

Ez az év Király Linda számára a változás éve volt. Harcolt, magára fókuszált, és nyert – az emberek pedig nagyon is kíváncsiak az életére. Megnéztük, hogy mire keresnek a legtöbben vele kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda Instagram

Természetesen Király Lindának is van Instája, az pedig tele van róla készült felvételekkel, vagy éppen a decemberi Dívák koncert promóciójával, netán a tesójával közös fellépésekkel. Linda utóbbi posztjaiból a legnépszerűbbek egyike a Feng Ya Ou-val közös fotója, elképesztően sokan reagáltak erre a képre, ami a Sztárban sztár leszek! produkció alatt készült. „Borzongás. Olyan csodás hangod van” – írták neki többen is, és bizony valóban leénekelte a csillagokat az égről.

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda 2019

Király Linda először idén tavasszal, a családjáról szóló könyv megjelenése után beszélt arról, hogy az agyalapi mirigyében cisztát találtak. „Most ezt kezeljük – mondta. – Tehát már tudjuk a hízás fizikai okát, most jön a lelki terápia. Ez megnyugtat, de tisztában vagyok azzal, hogy ötéves tortúrának nézek elébe.” Néhány héttel később aztán arról szóltak a hírek, hogy szakított a vőlegényével, májusban pedig már vicces poszttal szórakoztatta az Insta-követőit, amikor egy fiatalkori fotóját mutatta meg, amin szerinte egy cuki kis makihoz hasonlít.

Ezt követően nyáron láthattuk: a Magyarország Szépe döntőjén lépett fel testvérével, és bizony láthatóan sokat fogyott akkorra. Ősszel aztán bejelentette, hogy három másik énekesnővel, Radics Gigivel, Dér Henivel és Tolvai Renivel közösen karácsonyi koncertet adnak Dívák címmel, majd a Sztárban sztár leszek! -ben is feltűnt, hogy az egyik finalistával duettezzen.

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda súlya

Király Linda közel hét évig szenvedett a testsúlya miatt – ahogyan korábban írtuk, egyetlen diéta és edzés sem segített neki a fogyásban. „Az akaraterőmmel sosem volt gond, azzal viszont igen, hogy ha ellenőrzött orvosi körülmények között egész napra megettem egyetlen pohár joghurtot, én attól is híztam. A legnehezebb az volt, hogy rendez­zem a kapcsolatomat az étellel. Már szinte féltem az evéstől, mert az volt bennem, hogy én bármit és bár­milyen keveset is eszem, hízom” – mondta később. Aztán kiderült, hogy az agyalapi miriggyel kapcsolatos problémáról van szó, és ha ebből sikerül kigyógyulnia, visszanyerheti régi alakját. Év elején még csak annyit árult el, hogy látja a fényt az alagút végén, ám tavaszra már egyértelmű volt, hogy nagyon sokat sikerül fogynia. Júniusban arról beszélt, hogy három hónap alatt 25 kilót sikerült leadnia, és a Story magazinnak azt is elárulta, hogy műtéten esett át, és kivették a gyomra négyötödét.

Linda a novemberi Richard Demeter Fashion Show-n (Fotó: Kunos Attila / dfp)

„Ha valaki egy évvel ezelőtt azt kérdezi tőlem, vajon mit adok neki cserébe, ha a befektetett munkának köszönhetően eltűnik rólam 25 kiló zsír, én bizony gondolkodás nélkül rávágtam volna, hogy a fél életemet! A műtét óta élvezem, hogy újra szabadon tudok mozogni, és hetente ötször-hatszor edzeni is megyek. Ha kihagyok egy-két tréninget, már furán érzem magam, a doktor úr el is magyarázta, hogy miért. A szervezetünk mozgás közben egy speciális anyagot, úgynevezett béta-endorfint termel, ami fájdalomcsillapító és kedélyjavító is egyben, de függőséget okoz, így ha az edzés kimarad, elvonási tünetek jelentkeznek. Korábban el sem tudtam képzelni, hogy ilyesmi lehetséges. Barátnőmmel, Tóth Verával közösen kezdtünk tréningezni, ő mutatott be a személyi edzőjének, aki nagyon megszerettette velem a rendszeres testmozgást” – mondta nyáron.

Linda ősszel már nagyon felszabadult és boldog volt. Az edzések mellett odafigyel a tudatos táplálkozásra, jelenleg pedig még tart a gyógyszeres kezelése is.

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda – Zsombor

Király Linda és párja, Zsombor kilenc évig voltak együtt. A szakításról idén tavasszal már beszélt az énekesnő, ám az igencsak meglepő részleteket talán nem mindenki ismeri. „Történt, hogy ültem otthon a kádban, amikor az alattunk lévő lakásban elektromos zárlat keletkezett, ezért valahogy áram került a kádunkba, ami persze azonnal megrázott. Hiába akartam, nem bírtam mozdulni. Szerencsére Zsombi épp bejött fogat mosni, kiszedett a vízből, és kórházba vitt” – mondta Linda a Best magazinnak. Amíg gyógyult, az életén gondolkodott, és elkezdte másképp látni azt. A lakásba nem tudtak visszamenni, a férfi a szüleihez költözött, Linda pedig az Egyesült Államokba ment, mert a munkája miatt így jött ki a lépés. Nyolc hónapot töltöttek külön, ez pedig megpecsételte a sorsukat, vége lett a szerelemnek. Amikor nyáron arról kérdezték, hogy nyitott-e egy új kapcsolatra, Linda határozottan azt felelte, hogy egyelőre magára akar fókuszálni„Zsombi is elfogadta, hogy ez egy egyszemélyes csata számomra. Egy éve szakítottunk, hogy csak magamra, az egészségemre és a fogyásomra tudjak koncentrálni. A szerelem mint olyan jó ideig mellékes most az életemben” – mondta nyár végén.

Király Linda és volt párja, Zsombor (Fotó: Olajos Piroska / smagpictures.com)

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda fiatalon

Király Linda az Egyesült Államokban született. Édesapja, Király Tamás az Universal együttes egykori dobosa, édesanyja, Király Gabriella a Cini és a tinik nevű együttes énekesnője volt, ma öltözködési tanácsadó. Linda ikertestvérei Viktor és Benjámin.  

A gyermek Lindára már az iskolai kórusban is felfigyeltek, és nyolcévesen az intézmény számos Broadway-adaptációjában énekelt. Később egy New York-i középiskolába járt, mellette pedig számos művészeti kurzuson vett részt, tanult klasszikus zenét, majd hangversenyeken és tv-műsorokban is fellépett. 1999-et írtunk, amikor a Király család hazaköltözött Magyarországra Király Gabi betegsége miatt, Linda pedig a tanulmányait a Bartók Béla zenei középiskolában, és a Budapesti Nemzetközi Gimnáziumban folytatta. 2001-től Komlóssy Erzsébet, a Magyar Állami Operaház Kossuth-díjas művészének tanítványa lett. Nemrég erről az időszakról a NőCommentben elmondta: a testvéreivel nagyon furcsán néztek rájuk annak idején az iskolatársaik, mivel ők az Egyesült Államokban eltanult habitussal léptek be akkoriban mindenhova, mosolyogva integettek és köszöntek annak, aki szembejött velük. Linda szerint bolondnak nézték őket, és még most is maga előtt látja azokat a kérdő tekinteteket, amelyek az osztályteremben fogadták. 

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda magassága

Bár kifejezetten a magasságára keresnek sokan, mi több alapadatot is összegyűjtöttünk az énekesnőről. Király Linda 1983-ban született New Yorkban, a magassága 165 cm, legalábbis a neten található adatok szerint. A csillagjegye Halak, a haja színe pedig szőke.

Amire a legtöbben keresnek: Király Linda – Himnusz 

Értjük, hogy sokan keresnek arra a bizonyos videóra, amin a nagyon fiatal, Amerikában nevelkedett Király Linda belegabalyodik a magyar Himnusz szövegébe, de szerintünk épp elég év eltelt már azóta, ezen pörögni teljesen felesleges, éppen ezért a netezőknek ezt a kíváncsiságát most nem elégítjük ki. Cserébe elmondjuk, hogyan látja Király Linda ezt a történetet ennyi év távlatából. 

„Sokáig tartott idáig eljutni” – mondta a NőComment adásában, amikor az előítéletekről volt szó, mire Ábel Anita bevallotta, hogy szóba akarta hozni a témát, de megkönnyebbült, amikor Linda maga viccelt ezzel kapcsolatban. Az ominózus jelenet a lenti videón látható, eredetileg az amerikai mentalitásról mesélt Hadas Kriszta, és megjegyezte, hogy a magyarok inkább abba a típusba tartoznak, amelyet a balsors régen tép, mire Király Linda egyből kontrázott azzal, hogy ő már csak tudja: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top