Sztárok

Balázsék beengedték az otthonukba az embereket és ez mindenkinek bejött

Rekordot döntött Balázsék otthoni rádióműsora, amikor Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri is otthonról jelentkezett be. Tény, hogy új dolgokat tudtunk meg róluk.

Rádiótörténelmet írtak Sebestyén Balázsék, amikor kedd reggel – az interneten keresztül – műsorvezetőtársaival együtt „home office-ban”, saját otthonaikból vezették a Rádió 1 népszerű reggeli műsorát. Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani saját nappalijukban vagy konyhájukban ültek mikrofon elé, rekordszámú hallgató nézte online, hogyan indul családjaik körében a népszerű rádiósok reggele.

Sebestyén Balázs eleinte a teraszról élőzött, mert a családot hagyta aludni. Igaz, azzal azért elvicceltek egy ideig, hogy nulla fok körül meddig bírja majd, és vajon a szomszédok mennyire örülnek, amiért élőben hallhatják a kertből. 

A Rádió1 műsorvezetői ma otthonról jelentkeztek be

A Rádió1 műsorvezetői ma otthonról jelentkeztek be

Sebestyén Balázsnak, Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek nem kellett órákkal korábban kelnie, hogy beérjenek a munkahelyükre, mindannyian a saját otthonukból jelentkeztek be kedden a Balázsék műsorába. A rádiósokat egy-egy technikus kollégájuk segítette, és a hallgatók szokás szerint nemcsak az éterben, hanem online is követhették a műsort.

„Természetesen ahogy mindenki, mi is sokat foglalkozunk a koronavírussal, és adásban beszéltünk róla, hogy ha karanténba kerülnénk, vajon hogyan tudnánk műsort vezetni. Ezt próbáltuk le most, és működik. Egyben azt is megmutattuk, hogyan indulnak nálunk a reggelek, a hallgatók láthatták Feri családját, követhették, hogyan indul el otthonról az én családom iskolába és óvodába, a gyerekeink megszólaltak az adásban. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, az online streamünk minden rekordot megdöntött. Egyszerre hatvanezren követték élőben a műsort a felületeinken, ez hihetetlen szám” – mesélte Balázs. 

Az adásban és az internetes felületeken feltűntek és megszólaltak Balázs és Feri gyerekei, de láthatták a nézők Vadon Jani kutyáját is. Hallgatók ezrei reagáltak kommentek, üzenetek, e-mailek formájában és üdvözölték a műsorvezetők akcióját. Mindhárom műsorvezető otthonát is láthattuk, egy-egy videóban. 

Íme egy példa, amikor Balázs az ágyból, Jani és Feri pedig a nappaliból jelentkezett éppen: 

A Rádió1 oldalán több ilyen videót is találsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top