nlc.hu
Sztárok

Kétmilliós bírságot kaptak Sebestyén Balázsék

Kétmilliós bírságot kaptak Sebestyén Balázsék

Rossz korhatár-besorolás, illetve a Balázsék műsorban elhangzottak miatt kapott bírságot a Rádió1.

Kétmillió forintos bírságot szabott ki a a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Rádió 1-re rossz korhatár-besorolás, és a Balázsék című műsorban elhangzottak miatt – derült ki a hatóság szerdai közleményéből

A Balázsék című műsor egy februári adása – a szexualitást direkten tárgyaló beszélgetésrészletek ellenére – 16-os besorolás helyett ugyanis csupán 12 éven aluliaknak nem ajánlottként hangzott el, és azt az este 21 és hajnali 5 óra közötti idősáv helyett reggel 6 órától sugározták. A grémium – a médiatörvény kötelező előírása alapján – további 50 ezer forintos bírságot szabott ki a cég ügyvezetőjére, mivel a jogsértést a rádió ismételt jelleggel követte el. A Médiatanács a jogi következmények kiszabásakor minden esetben a fokozatosság és az arányosság elve alapján, az ügyek összes körülményét figyelembe véve állapítja meg a jogkövetkezmények adott formáját, mértékét – írják a közleményben.

balázsék

Kétmilliós bírságot róttak ki Balázsékra (Fotó: Instagram)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top