nlc.hu
Sztárok
Vadon Jani munkája a rádiózás után

Ezzel foglalkozik Vadon Jani, mióta elköszönt Balázséktól

Távozásáról azóta sem igen beszélt.

Miután Vadon Jani tavaly decemberben távozott a Balázsék című reggeli műsortól, teljesen eltűnt a rivaldafényből. A héten megtartott Televíziós Újságírók Díjátadóján azonban ő is részt vett, mert Várfoglalók című tévéműsora jelölt volt “Az év legszórakoztatóbb ismeretterjesztő műsora” kategóriájában. A rendezvényen miniinterjút adott a Blikknek, amelyben elárulta, mivel foglalkozik jelenleg, illetve hallgatja-e továbbra is Sebestyén Balázsékat.

Vadon Jani,

Vadon Janinak nem hiányzik a rádiózás – Fotó: Sajtóklub

Mint mondja, egyáltalán nem hiányzik neki a rádióműsor, de néha hallgatja még a régi kollégáit. “Két órával kelek később, mint amikor rádióztam, de így is el szoktam csípni a Balázsék végét, ha a feleségem hallgatja őket. Időnként azért magamtól is belehallgatok. Egyáltalán nem hiányzik. (…) Nekem bőven elég volt ennyi” – vallotta be Vadon Jani, aki éppen a szlovák Várfoglalókat forgatja.

“Kezd ez a műsor kissé franchise-zá alakulni. Annak egy helyi színész a műsorvezetője. (…) Itt a háttérben dolgozom főszerkesztőként” – mesélte az exrádiós, aki azt is elárulta, hogy ez az a műsor, amire mindig is várt és vágyott. “Ez egy maximálisan önazonos produkció tőlem” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top