nlc.hu
Aktuális

Sebestyén Balázs véleménye Szoboszlai Dominikról

Ezért rágott be Szoboszlai Dominik Sebestyén Balázsra

A rádiós a véleményét is elmondta a futballistáról.

Sebestyén Balázs szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem kedveli őt, méghozzá azért, mert évekig rossz véleményt fogalmazott meg a reggeli rádiós műsorában a magyar futballról. „Dominikot én nagyon kedvelem, de ő nem kedvel engem” – közölte Balázs, majd kifejtette a gondolatait. 

„Hát, a magyar futballról nem voltam túl jó véleménnyel, de most a magyar futball nagyon jó. Én tizenöt éve ekézem a magyar focit, ami most esetleg jó lesz az Eb-n. Ez neki rosszulesett” – magyarázta a sztár, majd így folytatta. „Egyszer kértek tőle autogramot, hogy »írja már alá a Balázsnak, mert a fia focirajongó«. És akkor azt mondta Dominik, hogy nem” – mesélte Balázs, ami szerinte egyértelmű célzás volt Szoboszlai Dominiktól. 

„Rendesebben kellett volna beszélni. Értem, hogy ez nekem szólt. A két gyerek egy hétig depressziós volt, azóta terápiára járnak, de mindegy” – viccelődött, végül így zárta a beszélgetést: „Gyerekek, ez jó. A magyar focisták és a futball megint ott van a méltó helyén, a gyerekek pedig Szoboszlai Dominikok akarnak lenni. Ez azt mutatja, hogy vannak jó játékosaink, akik példaképek a gyerekeknek” – szemlézte a Blikk. 

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik (Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Liverpool FC történetének harmadik legdrágább igazolása egyébként Szoboszlai Dominik volt, akiért az angol sztárklub 70 millió eurót (26 milliárd forintot) fizetett az RB Leipzignek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top