nlc.hu
Sztárok

Kovácsovics Fruzsina a rádióban

Kovácsovics Fruzsina az nlc-nek: „Balázs és Feri profi és kedves emberek”

A háromszoros Fonogram-díjas előadó megszólalt a mai napjáról.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Vadon János távozottBalázsék című reggeli műsorból, így Sebestyén Balázsnak és Rákóczi Ferencnek fogyatkozott létszámban kellett folytatnia a show-t. Nem titok, hogy keresik az új társukat, erről ők maguk is beszéltek a rádióban. Női tag is számításba kerülhet, így került a célkeresztbe Kovácsovics Fruzsina neve, aki ma vendégként volt jelen a reggeli adásban. Az énekesnő az nlc-nek elmondta, hogy élvezte dolgot, és örömmel megy újra, ha hívják.  

„Nem először mentem, hiszen néhány hónapja már szerepeltem az adásban, akkor még Janival és Balázzsal. Vártam a mai napot, hiszen akkor is jól éreztem magam a fiúkkal. A mai nap is szuper volt! Nyilván ez egy teljesen ismeretlen terep számomra, hiszen még sosem rádióztam. Persze bátorítanak ilyenkor, hogy mondjam nyugodtan, amit gondolok, ne fogjam vissza magam, de azért az emberben mégis van egy természetes félsz. Tartottam tőle, hogy mivel csak egy vendég vagyok, mennyire szóljak bele a különböző témákba. Mennyire legyek otthonos. Nekem mindenhez idő kell, főleg, hogy ilyen helyzetben feloldódjak. Szerencsére Balázs és Feri profi és kedves emberek, szóval mindenben segítenek. Jó a közelükben lenni” – mondta az nlc-nek Fruzsi. Megkérdeztem tőle, mit gondol azokról a kommentekről, cikkekről, melyek már kész tényként kezelik, hogy ő lesz a Balázsék című műsor új műsorvezetője.

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina (Fotó: Birton Szabolcs)

„Nem titok, hogy több embert is meghallgatnak, nőben is gondolkoznak. Ez egy komplex dolog. Ha ők úgy gondolják, hogy szívesen dolgoznának velem, akkor biztosan nekem is át kellene strukturálni az életem. Mérlegelni, hogy belefér-e ez a fajta munka a mindennapjaimba. Azt gondolom, hogy az életembe jól jönne egy új feladat, más impulzus, emiatt örülnék neki. Más fizikai és mentális terhelés, mint amit eddig megszoktam, hiszen reggel hatkor ott már topon kell lenni fejben. Folyamatosan zsizsegni és vibrálni kell. Egyelőre kiélvezem, ha hívnak, a többi a jövő zenéje” – zárta a beszélgetést az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top