nlc.hu
Sztárok

Kovácsovics Fruzsi akkor és most

Bájos kamaszlányból gyönyörű nő lett Kovácsovics Fruzsi

Az énekesnő számára nem volt a hírnévvel jött ismertség sétagalopp, rövid időre vissza is vonult a szerepléstől. Azóta viszont teljességgel kivirágzott.
Kovácsovics Fruzsi

Kovácsovics Fruzsit a Csillag születik első szériájában ismertük meg, mindössze 19 éves korában. Kislányos bája és kedvessége sokak számára szimpatikus volt, így egészen a döntőig menetelt, de végül Utasi Árpi nyerte a műsort. Fruzsi karrierje ezt követően nem feneklett meg, még a tehetségkutató idején kijött az első albuma, és 2009-ig a zenei élet egyik meghatározó szereplője volt. 2010-ben vonult vissza kis időre, és inkább az óvónői karrierjére koncentrált, később derült ki, hogy jó oka volt rá.

Az énekesnő olyan dolgokat látott, amik teljes mértékben elvették a kedvét a szerepléstől, bármennyire szerette azt. „Az, amiket én tapasztaltam a média világában húszévesként, kijőve egy burokból… Olyan dolgokra gondolok, amik igazából talán nyílt titkok, hogy mi folyik a színfalak mögött. Nem a tévéműsorokról beszélek, ott csak a stresszt tapasztaltam, inkább a rendezvényekről, gálákról, díjátadókról. Megalázó helyzetek, ki kavar kivel, hogyan, miként… Nem akarok belemenni, mert ez egy olyan téma, amiről sokan tudnak, ilyen kimondatlan dolgok” – mesélte a Palikék Világa című műsorban. A Probléma Hajóssal és Márkóval adásában pedig anorexiájáról is őszintén beszélt, ami a gyerekkorát is nagyban meghatározta.

Fruzsi azóta talpra állt, és ismét visszatért a zenei életbe, bár egy kis csavarral, ahol a gyerekek iránti szeretetét is kiélheti: most kicsiknek zenél. Azt mondja, nem zárja ki a lehetőséget, hogy valamikor ismét felnőtteknek is fog játszani, de tökéletesen érzi magát ebben a szerepben. És úgy tűnik a magánélete is sínre került, az IstenEst egyik epizódjában arról mesélt, hogy kedvesével külföldön voltak nyaralni.

Az évek alatt az énekesnő gyönyörű nővé cseperedett, nézd meg, hogyan festett, mikor megismertük, és hogyan fest napjainkban.

Kovácsovics Fruzsi
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top