nlc.hu
Sztárok

Kovácsovics Fruzsi új szerelme

Kovácsovics Fruzsira rátalált a szerelem

Az énekesnő ugyan szűkszavúan fogalmazott az új kapcsolatáról, de az biztos, hogy a nyarat már együtt töltötték a párjával.
Kovácsovics Fruzsi

Ha valaki nézi az IstenEst adásait, akkor pontosan tisztában van vele, hogy Kovácsovics Fruzsinak egy ideje nem volt már senki az életében, ellenben randizós sztorijai bőven akadtak. Úgy tűnik azonban, hogy mindez már a múlté, a műsor legújabb adásából ugyanis kiderült, hogy az énekesnő szíve foglalt.

Az epizódban felmerült, hogy Fruzsi mennyire csinos volt a bikinis képein, amit a nyaralásáról töltött fel. Majd Fluor Tomi arra terelte a szót, hogy hallott egy pletykát az énekesnőről, miszerint „valaki bekopogtatott a szíve ablakán”.

Fruzsi először próbálta a beszélgetés korábbi fonalát ismét felvenni – ami egyébként a hazugságok köré épült –, de Istenes Bence, Járai Máté, Marics Peti és Fluor nem engedték, hogy elterelje a szót. Így derült ki, hogy ciprusi nyaralására már együtt utazott új párjával. Ahogyan az is, hogy nem egymás mellett ültek a repülőn, amiből volt egy kis konfliktusuk.

Az énekesnő úgy gondolta, hogy nem érdemes azért külön fizetni, hogy egymás mellett üljenek, főleg azért mert amíg ő olvasni és filmezni szeret, párja szívesebben alszik a repülőutakon. A titokzatos férfi azonban úgy gondolta, mégis egymás mellett kellene tölteniük az utat, mindegy, hogy ki, mivel tölti el az időt. „Szerintem tök felesleges pénzkidobás, az hogy külön még egymás mellé kérd… – magyarázta Fruzsi – Nem láttam értelmét. Plusz egy csomószor az van, hogy így is, úgy is egymás mellé, tök közel sorsolják ki a helyeket.”

A műsor többi szereplője azonban nem értett vele egyet, mindannyian azt állították, ők szeretnének a szerelmük mellett ülni, ha közös útra kerülne a sor. Az énekesnő elárulta, hogy a párja zokon vette a szituációt, mire a többiek azt mondták igaza van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top