nlc.hu
Sztárok

Kovácsovics Fruzsi küzdelme az anorexiával

„174 centi és már nem voltam 50 kiló – anorexiájáról vallott Kovácsovics Fruzsi

Csak arra vágyott az énekesnő, hogy vékony legyen.

Egy évtizedig anorexiával küzdött Kovácsovics Fruzsi. A 34 éves énekesnő kamaszként a versenyszerű sportot abbahagyva felszedett pár kilót, emiatt pedig nemcsak ő érezte magát rosszul, hanem az iskolatársai csúfolásának is célpontja lett – írja a Blikk.

Kovácsovics Fruzsina,

Kovácsovics Fruzsina hosszú évekig csak arra vágyott, hogy vékony legyen – Forrás: Probléma Hajóssal és Márkóval – videó / YouTube

Úgy éreztem, hogy egy szégyenfolt vagyok ebben a családban” – vallotta be a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban Kovácsovics Fruzsina, akit az osztálytársai mellett a tanárai is bántottak a súlya miatt. “A saját tesitanárom szólt be, hogy cipeljed már a dagadt tested” – mesélte az énekesnő, aki csak arra vágyott, hogy vékony legyen. Lelkileg annyira megviselte a helyzet, hogy végül anorexiás lett.

Akkorra már annyira elképesztően sovány voltam, 174 centi és már nem voltam 50 kiló, hogy ott már elkezdődött egy szakember bevonása” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top