nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs és az apaság

Sebestyén Balázs a szülőségről: „Nagyon gyönyörű, nehéz, de szeretetteljes”

A Rádió1 sztárja reméli, hogy a gyerekei is jó apának tartják.

Sebestyén Balázs az rtl.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, hogyan vélekedik a szülőségről.

„Azt hiszem, jó apa vagyok, remélem, ezt a gyerekek is így gondolják. Szerintem mindenki számít valamire a gyerekkel kapcsolatban, aztán jön a gyerek és átír mindent. Nagyon gyönyörű, nehéz, de szeretetteljes, nagyon fontos dolog a gyereknevelés. Nyilván nem könnyű, vannak nehéz pillanatai, de imádom őket” – nyilatkozta a korábban a szépségversenyek világáról is véleményét kifejtő rádiós. Sebestyén Balázs a beszélgetés során azt is elmondta, hogy megfordult már a fejében, hogy visszavonul. 

„Amikor sokadszorra bántottak már, meg sokadszorra tűztek úgy címlapra, hogy nem éreztem teljesen jogosnak, akkor azért eszembe jutott, hogy lehet, hogy abba kéne hagyni. Megváltozott a világ, sajnos. Sokszor elgondolkozom rajta, hogy egy nagyon érzékeny világban vagyunk, nagyon erős a woke, a píszí, minden őrület, és nagyon nehéz már úgy humorizálni, hogy ne bánts meg valakit. Ez az őszinte, kicsit nyíltszájú, kicsit frontálisabb humor, ez így szép lassan kiveszőben van. Ez nagyon nagy baj, de hát ez a világ rendje, úgy néz ki” – részletezte a műsorvezető.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top