nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs véleménye

Sebestyén Balázs a hazai szépségversenyekről: „Azt gondolod, hogy a magyar nők szebbek ennél”

Megválasztották a Miss World Hungary 2023-as győztesét, melyről sokaknak megvan a véleménye.

A verseny, melyről mi is írtunk egy kritikát, sokaknál kiverte a biztosítékot, főleg a kommentelőknél. A témában a Rádió1 csapata is megszólalt, köztük Sebestyén Balázs, aki hangsúlyozta, hogy a vasárnapi Miss World Hungary győztesét szépnek tartja.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL)

„Valahogy egy csomószor azt látod – most nem is feltétlen ezeken a szépségversenyeken, hanem úgy általában a szépségversenyeken –, hogy nem is mindig igazán szép csajok indulnak. Nem? Észrevettétek? Az igazán szép 18 évesnek lehet, hogy eszébe nem jut elindulni. Nem azt mondom, hogy aki nyert, az nem szép, mert szép csaj. Csak valahogy ránézel az elmúlt 5-10 év nyerteseire, és azt gondolod, hogy a magyar lányok vagy a magyar nők egyébként szebbek tudnának lenni, vagy szebbek ennél. Csak valahogy nem indul el, vagy nem akar, vagy nem találják meg, vagy nem feltétlen erről szól” – mondta a műsorvezető, aki korábban a szexbotrányról is kifejtette a véleményét. Az is elhangzott, hogy nem mindig az igazán szép nők indulnak el az ilyen jellegű megmérettetéseken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top