nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina megvédte Hacsi Boglárkát

Kulcsár Edina bevédte az új szépségkirálynőt: „Mikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek”

Azt mondja, aki nem tud kedveset írni, inkább ne is írjon semmit.

A vasárnap esti Magyarország szépe – Miss World Hungary 2023 választáson a 23 éves miskolci Hacsi Boglárka fejére került a korona. Ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen.

Az eredménnyel, ahogyan az lenni szokott, nem mindenki értett egyet, volt, aki szerint nem Bogi érdemelte volna a koronát. Kulcsár Edina, aki maga is a zsűrik között ült, most Instagram-oldalán kelt a szépségkirálynő védelmére. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

„Emlékszem, hogy 2014-ben, amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek és támogatás helyett próbáltak lehúzni, mert szerintük nem voltam szép. És lehet, hogy nekik valóban nem tetszettem, viszont akkor legyen ez az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a külső szépség az, amit a leginkább figyelembe vesznek a Miss Worldön, hiszen valahogy én is a 2. lettem, amire korábban még nem volt példa. Hozzáteszem, én is meglepődtem akkor az eredményen, de ez a személyiségem miatt történhetett! Mi, a zsűri, akik között olyanok is vannak, akik megjártuk a világversenyt, tudjuk, hogy mit kell figyelembe venni – írta bejegyzésében a volt szépségkirálynő, aki szerint Bogi nemcsak a külseje, a személyisége miatt is rászolgált a koronára. – Ez a verseny nem mindig csak az aktuális szépségkirálynő versenye, hanem valahol mindenkié, hiszen minket képvisel majd, Magyarországot! Így arra kérnék mindenkit, hogy ha kedves pozitív támogató szavakkal nem tudjuk őt illetni, akkor csak szimplán ne írjunk semmit. Hadd végezze a dolgát úgy, hogy nem találkozik ezzel a rosszindulattal már így az elején! Stílusos befejezésként pedig csak annyit írnék, hogy világbéke!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top