nlc.hu
Sztárok

Miss World Hungary 2023 győztese

Miss World Hungary 2023: ő lett Magyarország Szépe

Egy évig viselheti a Miss World Hungary címet, emellett jószolgálati munkájának részeként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.

A vasárnap esti Magyarország szépe – Miss World Hungary 2023 választáson a 23 éves miskolci Hacsi Boglárka fejére került a korona. Ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen.

Hacsi Boglárka a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén,

Hacsi Boglárka, Magyarország szépe – a Miss World Hungary 2023 győztese – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A 3. helyezett, azaz a második udvarhölgy a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella, a 2. helyezett, azaz az első udvarhölgy a 25 éves debreceni Szabó Orsolya lett.

A győztes 23 éves miskolci Hacsi Boglárka (k), valamint a 25 éves debreceni Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (b) és a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén

A győztes Hacsi Boglárka (k), valamint Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (b) és Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A közönségszavazás nyertese a 20 éves szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett lett:

Hegyi Zsanett,

Hegyi Zsanett lett a közönségdíjas – Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Vasvári Tamás

Az idei megmérettetésen újdonság volt, hogy a versenyzők bikini helyett sportruhában vonultak végig a kifutón:

fitt tour

A 16 versenyző a fitt tourban – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A kreatív tour-ban új műsorelem volt a Királynő tour, amelyben az elmúlt 7 év döntősei tértek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit:

királynő tour

A Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny elmúlt éveinek döntősei a Királynő touron – Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A világverseny szlogenje “Beauty with purpose“, vagyis “Szépség, céllal“. Ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára: a győztesnek, azaz Hacsi Boglárkának fel kell karolnia egy jótékony ügyet, amelyet itthon és a világversenyen egyaránt képvisel. Most először van hivatalos alapítványi partnere a versenynek. Így Bogi a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat társadalmi nagykövete lesz egy éven keresztül: részt vesz a kommunikációban és szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalási aktivitásokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top