nlc.hu
Sztárok

Így sminkelik Kulcsár Edinát

Kulcsár Edina: „Én sem vagyok magammal mindig annyira kibékülve”

Őszinte sorokat tett közzé a volt szépségkirálynő.

Kulcsár Edina egy hónapja adott életet G.w.M.-mel közös kislányának, Amarának. Azóta minden héten beszámol arról, milyen érzés háromgyerekes édesanyának lenni, és a legtöbbször úgy tűnik, a pici baba mellett is kicsattan az energiától. A hétvégén például ő volt a Miss World Hungary egyik zsűrije, ahol nem is látszott, hogy fáradt lenne. 

Kulcsár Edina

Fotó: Olajos Piroska

Az eseményre a volt szépségkirálynő gyönyörű ruhát, sminket és hajat kapott. A smink készüléséről most egy videót is megosztott, mely mellé őszinte sorokat írt.

Így épül fel egy remekmű a 0-ról! Tegnap megválasztásra került az idei Miss World Hungary, ahol én is zsűriztem. Erre készült ez a smink is. Szeretem megmutatni a smink nélküli arcomat is, mert az is én vagyok. Sőt! Az vagyok csak igazán én. Persze sminkkel a legtöbben jobban, mutatósabban nézünk ki, és ettől sokszor jobban is érezzük magunkat a bőrünkben. Ettől függetlenül szerintem kifejezetten jó megmutatni, hogy smink előtt, hogy néz ki valaki, hiszen tudjuk, hogy a sminkkel csodákat lehet művelni. Sokan szenvednek önbizalomhiányban és ezzel talán egy kicsit nekik is kedvezhetünk. Ui.: Én sem vagyok magammal mindig annyira kibékülve” – írta Edina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top