nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs véleménye

Sebestyén Balázs a szexbotrányról: „Álljon ki a felesége elé, és őszintén beszélgessen vele”

A műsorvezető a Rádió 1 reggeli adásában fejtette ki a véleményét.

Ahogy korábban megírtuk, egy ismert előadó kiszivárgott szexvideójáról beszél a magyar közösségi média. Az esetről szinte mindenkinek van véleménye, többek között Sebestyén Balázsnak is, aki a rádióban részletesen kifejtette, mit gondol.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs Fotó: RTL

„Ez egy nagyon szomorú történet, nyilván erkölcsi szempontból is borzasztóan nehéz és a család szempontjából is. Én nem tudom, hogy mi otthon a deal, megengedik vagy nem, de azért ez egy nagyon kemény helyzet” – mondta Balázs, mire Vadon Jani hozzátette: „Onnantól kezdve, hogy családod, gyereked van, ezt már nem teheted meg. Ez a tapintat és a felelősségtudat végtelen hiánya. Elképesztő ostobaság, hülyeség és idiotizmus, ha valaki ezt az egészet, amit családnak hívnak, ezt meg meri kockáztatni.”

A trió egyetértett abban, hogy családos emberként elfogadhatatlan, amit a zenész bevállalt. „Erkölcsileg baromira elítélendő. Ha szingli egy csávó, akkor is nagyon kell vigyázni, de akkor azt mondod, hogy oké, belefér. Így viszont a család szent képét megmutatva, posztolva, itt vagyok, hú, de szeretem, majd egy ilyen videó… az nagyon kellemetlen” – vette át a szót Balázs, aki szerint ha a férfi ilyet tett, álljon ki a felesége elé, és őszintén beszélgessen vele.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top