nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázst betámadták

Nincs szilveszter botrány nélkül: ezúttal Sebestyén Balázst támadták be

Pedig a műsorvezető csak egy poénos videót akart feltölteni.

A tavalyi évben Czutor Zoli került támadások kereszttüzébe, miután szilveszter estéjén megosztott egy bejegyzést, amelyben petárdázásra szólította fel az embereket. Akkor nem csak a kommentelők, de több sztár is beleállt kollégájukba és elítélték a megnyilvánulását.

Hasonló helyzet alakult most ki Sebestyén Balázsnál is, aki december 30-án posztolt arról, hogy kipróbálta az újonnan vett tűzijátékot, majd a videó mellé annyit írt, bocsánatot kér a szomszédoktól is, akiknek a nagy zajjal járó „mulatozást” végig kellett hallgatniuk. Az állatvédők pillanatok alatt megjelentek a műsorvezető posztjának kommentszekciójában – amit a Bors szúrt ki. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

„Kutyások biztos örültek neked” 

„Te nem szereted az állatokat, ugye? Most már én sem szeretlek téged.” 

„Nagyon példamutató vagy, Balázs. Remélem, nincs semmilyen állatotok, ami odabent retteg a zajtól!” 

„Bassz…k meg a retkes k..rv@ anyádat a gyerekeiddel együtt, te büdös gyökér! Remélem, a szemeteket is kilövitek hamarosan ezzel a szarral.” 

„Komolyan azt gondolod, hogy az embereket buzdítani kell erre az olcsó, gagyi, szánalmas szórakozásra, amikor az egész állatvilág retteg?! Igazi jó példa vagy a gyerekeid számára is.” 

„December 31-en van szilveszter… akkor kellene tűzijátékozni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top