nlc.hu
Szabadidő

Czutor Zoli állatvédőkkel találkozott

„Egy felelőtlen ember vagy, aki még magához sem következetes” – állatvédőkkel találkozott Czutor Zoli

Majdnem elfajult a beszélgetés.

Czutor Zoli szilveszter estéjén osztott meg egy bejegyzést, ami ezreket felháborított. Kemény kommenteket kapott a zenész, miután petárdázásra szólította fel az embereket, mivel – állítása szerint – nagyon bosszantották őt az állattartók aggodalmai. 

Czutor Zoli

Czutor Zoli a Fókuszban

Nem csak a kommentelők nem értettek egyet Zolival, több sztár is beleállt kollégájukba és elítélték a megnyilvánulását. Most a Fókusz hozta össze Zolit és egy állatvédő szervezet képviselőit, hogy személyesen is megbeszéljék a dolgokat. 

„Felelőtlen ember vagy, aki ezek szerint még magához sem következetes, mert egyik pillanatban állatmenhelyet támogatsz, a másik pillanatban bűncselekményre hívsz fel” – mondta a csoport vezetője, mire Zoli heves tiltakozásba kezdett, ugyanis feleségével rendszeresen támogatnak állatvédő egyesületeket. 

Ahogy te petárdázásra buzdítottál, mi nem buzdítunk erőszakra” – hangzott a Szurkolók az állatokért csoport vezetőjétől, akivel a beszélgetés egy pontján úgy tűnt, elfajulnak a dolgok, végül a két fél megtudta beszélni a nézeteltéréseket. Korábban az állatvédők feljelentést tettek Zoli ellen, de a beszélgetés után ezt visszavonták, sőt, még egy közös fotót is lőttek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top