nlc.hu
Aktuális

Majka kiállt Azahriah mellett

Majka az Azahriah balhéról: „Interneten fröcsögő, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet”

Azahriah népszerűsége néhány hazai zenésznek nem tetszett. Majka védelmébe vette.

Megjelentek a fanyalgók, miután a héten Azahriah-láz tört ki és a 21 éves zenész épp másodszorra tölti meg a Puskás Arénát. Czutor Zoltán – ahogy a Bors idézi – úgy véli, hogy a fiatal zenész sokszori próbálkozás után is „zavarba ejtően gyenge, átlátszó, ötlettelen és proli”.

Majka

Majka (Fotó: Trenka Attila)

Koós Rékának sem tetszett Azahriah zenéje. Ő azt írta, hogy „Na, meghallgattam 3 dalt. Képtelen lennék megkülönböztetni őket.”

Majka ugyanakkor azt gondolja, hogy egy 21 éves fiatal fiú történelmet ír, és olyan dolgot csinál, ami iránymutató kell legyen azoknak is, akik 30 éve tapossák a szakmát.

„Interneten fröcsögő, levitézlett, sosemvolt sikeres sztárok mondják meg a receptet, meg azt, hogy ez miért rossz, meg mit kéne máshogy… Ráadásul van egy kis közeg, egy pár megmondóemberrel az élen, akiknek a karrierjük évtizedek óta abban merül hogy ki, hogy az éppen aktuálisan felkapott előadót pocskondiázzák” – írja Majka, aki szerint

annál nincs fontosabb, mint tudni, hogy a nagy siker kegyetlen teherré tud változni, ha egyszer apad a népszerűség. Márpedig ez a világ természetes rendje. Nincs senki a világ tetején egy életen át. Egy dupla Puskás Aréna után, ha majd csak kétszer tölti meg egy nyáron a Budapest Parkot, megélheti akár bukásnak is, pedig más a kezét odaadná egy fél házért… Mindig a közönség választ!!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top