nlc.hu
Sztárok

Többen nekimentek Czutor Zolinak

„Részéről ez egy nyílt provokáció volt” – több ismert ember is nekiment Czutor Zolinak

Civilek és hírességek is kiálltak Czutor Zoli ellen.

Czutor Zoli szilveszter estéjén osztott meg egy bejegyzést, ami ezreket felháborított. „Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!” – írta posztjában, a több ezer komment pedig azt bizonyítja, hogy ezzel – enyhén fogalmazva – nem lopta be magát az emberek szívébe. 

Míg napról napra egyre többen szólalnak fel az állatkínzás ellen és több ismert ember is kiáll különböző menhelyek mellett, addig az énekes épp a fordítottját bizonyította, ami miatt kiverte a biztosítékot. Nemcsak a civileknél, a sztároknál is.

Zalatnay Cini és Nagy Feró

Fotó: Schumy Csaba / Vörös Szilárd

„Nem ismerem Zolit, így nem tudom, hogy mi vezethette őt ennek a posztnak a megírásakor. Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni azt a lelkiállapotot, amikor egy ember a legártatlanabbak ellen fordul és ellenük uszítja a követőit. Mindenesetre annak azért örülök, hogy egy emberként horkant fel a tömeg és tette helyre Zolit, aki mondjuk ki, két mondattal beleszart hosszú évek munkájába. Nagyon sok jóérzésű ember éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságára, erre jön ő és megfogalmaz valamit, ami a törekvéseinkkel teljesen ellentétes” – mondta a Borsnak Zalatnay Sarolta.

Nagy Feró sem ment el szó nélkül a történtek mellett. „Czutor Zoli részéről ez egy nyílt provokáció volt. Fel akarta idegesíteni a kutyabarátokat.Én eleve utálom a petárdázást, tűzijátékozást szilveszterkor. Nem értem, miért van erre szüksége bárkinek! Szerintem mindenki számára elég kellene, hogy legyen az augusztus 20-i ilyen jellegű program, ami egyébként profi, de maradjunk most annál, hogy a kutyatartók tudják, mit élnek át a kedvenceik az év utolsó éjszakáján csak azért, hogy ez a csomó ember rakétákat lődözve ünnepli az új évet. Ilyenkor én is beengedem a kutyáimat a házba, pedig nem igazán szeretnek bent lenni. Viszont kinn nem maradhatnak, mert rettegnek az égzengésszerű zajtól. Jómagam is szentségelek ilyenkor, szóval nem is pontosan értem, hogy Zoli mire is számított. Egy hosszú évek óta zajló vitába szállt bele úgy, hogy nyilván tudta, mivel jár majd a kirohanása” – részletezte a Beatrice frontembere a Blikk hasábjain.

Eközben Czutor Zoltán szerint a magyar emberek mentális állapotát mutatja a sok gyalázkodó komment – erre reagált Molnár Anikó. „Nem, nem, nem a magyar emberek mentális állapotát mutatja meg a kommemtáradat, kedves Uram, hanem az Önét. Nem kell sokdiplomásnak lenni ahhoz, hogy mindenki értse, a posztjában leírtak NEM véleményt fogalmaztak meg az állattatókról és állatvédőkről, hanem egyértelműen a bolygónkon élő, az embereknek kiszolgáltatott élőlények ellen szólt. Az állatok, köztük különösképpen a kutyák élete pontosan ugyanúgy tőlünk, emberektől függ, mint egy kisgyereké. Ha nem etetjük őket, éhenhalnak. Ha nem adunk nekik vizet, szomjan halnak. Ha nem biztosítunk nekik meleget a fagyban, megfagynak, és még sorolhatnám. Ennek megértéséhez elegendő egy minimális emberség és intelligencia. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam… Szégyen…” – írta közösségi oldalán Molnár Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top