nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoli petárdázásos posztja

Czutor Zolit kőkeményen betámadták a kommentelők

Botrány robbant ki az énekes körül.

Kemény kommenteket kapott Czutor Zoli, miután petárdázásra szólította fel az embereket szilveszter előtt, mivel – állítása szerint – nagyon bosszantották őt az állattartók aggodalmai – írja a Blikk.

Czutor Zoli

Nekimentek az állatvédők Czutor Zolinak – Fotó: Sajtóklub

„Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem. Hajrá durrogás!” – posztolta ki a hatgyermekes énekes, akinek a bejegyzésén sokan kiakadtak. Sőt a Szurkolók az Állatokért Alapítvány és a Macskaárvaház Alapítvány nyílt levelet fogalmazott meg a zenész felé.

„Te egy igazán szánalmas, megkopott, megkeseredett figura vagy, aki nyilván meg van győződve, hogy sokkal több ismertséget, díjat, pénzt érdemelne. Te, aki most azzal a nyomorúsággal tölti az idejét, hogy uszít az állatok védelme ellen, valamint az európai civilizáció egyik legbarbárabb, legprolibb szórakozására, a petárdázásra buzdít. (…) Kevés szánalmasabb dolog van, mint amit kiposztoltál az oldaladra. Szégyen vagy!” – üzenték többek között Czutor Zolinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top