nlc.hu
Család

Kórházban volt Czutor Zoli kislánya

Kórházba került Czutor Zoliék kislánya

Czutor Zoli kislánya, Franciska napokig lázas volt, de szerencsére már jól van.

Vírusfertőzés szövődményei miatt szorult kórházi kezelésre Czutor-Kilián Zsanett és Czutor Zoli kislánya. Miután Franciska napok óta lázas volt és hányt, édesanyja kórházba vitte a másfél éves kislányt.

Tudtam, hogy úgysem jövünk haza. Így is lett. Kiszáradás, vércukorszint totál alacsony. Infúzió, figyelés. Éjszakázás. Sírás. Mindkettőnknek. Nekem ez eddig kimaradt, mert ha a fiúkat el is kapta valami, max egy éjjel tartott, reggel már kaját kerestek és kvázi kutya bajuk volt. Szerencsénk volt

– írta Czutor-Kilián Zsanett.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Czutor-Kilián Zsanett (@czutorkilianzsani) által megosztott bejegyzés

 

„Azt kell mondanom, hogy végtelenül kedves, türelmes nővérkéket és doktor néniket fogtunk ki. Igaz, a dokik majdnem mind fiatalabbak voltak nálam, de láttam rajtuk az elszántságot, a tudást, a segíteni akarást, meg amúgy is folyamatos konzultálás volt a profokkal. (…)

Bármikor szóltam bármi miatt, jöttek, nézték, csinálták.

Becézgették a nyűgös és beteg babámat. Szóval innen is köszönök mindent, és hálás vagyok, hogy meggyógyult Franci. Nyilván lenne mit fejleszteni, nagyon is. De én annak is örültem ott és akkor, amit és ahogy kaptunk. Kitartást minden szülőnek és beteg gyereknek és kórházi dolgozóknak.

Kép: RTL

Kép: RTL

Franci újra jókedvű, jókat eszik, néha pedig már rosszcsont is” – nyugtatta meg az értük aggódókat Zsanett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top