nlc.hu
Sztárok

Czutor-Kilián Zsanett büszkén posztol a gyerekeikről

Czutor-Kilián Zsanett: „Nem toljuk a gyerekeinket, csak élünk a kínálkozó lehetőségekkel”

Czutor-Kilián Zsanett

A közösségi média elterjedésével egyre nagyobb kérdés a szülőkben, hogy megosszák-e gyermekük életét is az ismerőseikkel. Különösen lényeges ez a kérdés akkor, ha ismert szülőről van szó. Az RTL Reggeliben erről ütköztették véleményüket a meghívott sztáranyukák.

Czutor Zoli felesége, Czutor-Kilián Zsanett szívesen oszt meg a nagyvilággal képeket a gyerekeikről, aminek egyik legfőbb oka, hogy nagyon büszke rájuk, a másik pedig, hogy sokr rokonuk tőlük távol él, így nekik sem kell privátban küldözgetni a képeket és az élménybeszámolókat. Bár Zsani maga is kapott már bántó kommenteket saját közösségi oldalán, esze ágában sincs felhagyni a gyerekek fotóinak posztolásával. 

Fiuk, aki nemcsak nagyon szép az anyukája szerint, hanem tehetségesen gitározik és gyerekdarabokban is fellép, sok kínálkozó lehetőséget kihasznált az utóbbi időben, amivel kapcsolatban voltak, akik azt vágták a szülők fejéhez, hogy „tolják a gyerekeiket”. Zsani ezzel egyáltalán nem ért egyet, de nem veszi a szívére, ha valaki másképp gondolkodik, mint ők.

A stúdióban jelen volt Nagy Adri énekesnő is, aki elmondta, hogy azért döntötte el már várandósan, hogy nem fogja úton-útfélen mutogatni a kisfiát, mert szakmabeliektől többször is hallotta, hogy amikor a gyerekek felnőttek, ismert szüleik szemére vetették, hogy nem akartak a médiában szerepelni. Adrit szerencsére ebben a férje is támogatja, így a kérdés náluk gyorsan eldőlt, hogy legyen-e gyerekekről posztolás a közösségi oldalakon, vagy ne.

Nyitókép: RTL Reggeli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top