nlc.hu
Sztárok

Czutor-Kilián Zsanett a sértő kommentekről

„Nagyon el vagy hízva, csoda, hogy a Zoli nem válik el tőled” – Czutor-Kilián Zsanett kiakadt a bántó kommenteken

A „kedves” kommentelők még arra is adtak tippeket Zsanettnak, hogyan kéne időt szakítania az edzésre.

Márciusban született meg Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett harmadik közös gyermeke, Franciska. Az énekes feleségére a várandósság alatt felszaladt pár plusz kiló, amiknek leadásán a szoptatás végeztével kezd majd el dolgozni. Bár Zsanettet legkevésbé sem érdekli jelenleg a külseje, a sértő kommenteken, amiket a közösségi oldalakon kap, nagyon ki tud akadni. 

Czutor-Kilián Zsanett és Franciska

Czutor-Kilián Zsanett és Franciska a Reggeliben

Franciskával az RTL Klub Reggeli vendégei voltak, ahol elmesélte, hogyan kezeli a bántásokat. 

„Volt olyan, aki megkeresett privátban, és úgy mondta el a véleményét, hol kevésbé kedvesen, hol durvábban – kezdte az anyuka. – Kicsit elegem lett abból, hogy miért kell ezt szóvá tenni, miért kell bántani az embert azért, mert van rajta egy kis fölösleg. Egyébként is, ez kinek fontos vagy miért számít? A komment az volt, hogy elfog hagyni a férjem, mivel túlsúlyos vagyok, utána azt is megmagyarázta, a kedves lény, akiről nem tudjuk, hogy ki vagy mi, hogy a nagy gyerekekre kéne bíznom a kicsit, amíg én reggel elmegyek futni, hogy égjen a zsír.”

Zsanett arra is magyarázatot adott, hogy nem az elhagyás miatt szedte fel a plusz kilókat, hanem sajnos az ő teste ilyen típus, ugyanis a többi szülése után is voltak hasonló problémái. Majd hozzátette, a férje így szereti, ahogy van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top