nlc.hu
Aktuális

Czutor Zoli a tűzijátékról

Czutor Zoli ismét odaszólt: „Tényleg nem lehet vidámnak lenni 25 percig?”

Szerinte ilyenkor a kutyákról a gazdiknak kéne gondoskodniuk.

Czutor Zoli nem először megy az árral szembe és mondja ki őszintén a véleményét. Korábban a szilveszteri petárdázásra buzdítása miatt kapott hideget-meleget a kommentelőktől.

Czutor Zoli

Fotó: Birton Szabolcs

Most ismét nem tudta szó nélkül hagyni azokat, akik az augusztus 20-ai tűzijátékot ellenzik, ezúttal viszont sokkal finomabban fogalmazott. 

„Van egy szép hagyományunk: megünnepeljük egyszer egy évben a magyarságunkat, a nemzetünk születését. Nehogy már ne lehessen ezt egy előre bejelentett, 25 perces tűzijátékkal megünnepelni? – kezdte a Borsnak az énekes, aki azt is kifejtette, a probléma abból fakadhat, hogy a tűzijáték nagyon hangos, akárcsak a petárda… Abban az esetben, ha egy kutya hajlamos a hangos zajoktól félni, a felelősség a gazdié, hogy tud-e vigyázni a kis kedvence nyugalmára abban a 25 percben, míg a magyar nép az összetartozását ünnepli. – Persze most is voltak, akik egymásnak estek különböző platformokon, de kérdem én: tényleg nem lehet vidámnak lenni 25 percig ebben az elcsigázott világban? Mi a családdal kimentünk a rakpartra, onnan néztük az eseményt, és összeborulva örültünk, hogy magyarok lehetünk. Néha ez is kell, sőt, nagyon fontos. És igen, a dolog emlékeztet a korábbi esetre a kutyásokkal, ám az azért más volt. Ott a kutyások tényleg erőszakosan léptek fel, ami csakis erőszakot szülhet. Pedig Isten látja lelkem, ku***ra utálom a petárdázást én is. Megértem, hogy félnek a kutyák, de értük a gazdáik a felelősek. Nem lehetünk mindig mindenkire tekintettel!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top