nlc.hu
Aktuális

Czutor Zoli véleménye a béranyaságról

Czutor Zoli nekiment a béranyát fogadó nőknek

Nagyon kiakadt a hatgyermekes zenész.

Mint arról beszámoltunk, Paris Hiltonnak a napokban béranyától született gyereke. Ennek kapcsán Czutor Zoli kendőzetlenül elmondta véleményét a béranyaságról.

Czutor Zoli,

Czutor Zoli nincs jó véleménnyel a divatból béranyát felkérő nőkről – Fotó: Sajtóklub

A béranyaság intézményét például meddőség vagy más orvosi probléma esetén ugyan hasznos tartja, ám azt elítéli, ha csak divatból dönt béranya mellett egy nő, mivel – szerinte – az szembemegy az emberi erkölcsökkel. ” Ha egy nő csak azért vállal így gyereket, hogy emiatt fiatalosabbnak tűnjön, én azt inkább szánalmasnak gondolom. (…) Azok a nők, akik hiúságból kérnek fel béranyát, szégyelljék magukat!” – fakadt ki a Metropolnak a zenész.

Czutor Zoli egyébként tavaly márciusban lett hatgyermekes apuka. Akkor született meg – a két kisfiuk után – a feleségével, Czutor-Kilián Zsanettel a harmadik közös gyermeke a Belmondo zenekar frontemberének, akinek a korábbi kapcsolatából már volt 3 gyermeke. A zenész legidősebb fia, Levente és a legkisebb gyermeke, Franciska között egyébként 29 év a korkülönbség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top