nlc.hu
Aktuális

Balázsék reggeli műsor

Ő ül be harmadiknak holnap reggel Balázsékhoz

Egész héten meghallgatások zajlanak.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Vadon János távozott a Rádió1 csapatából, így a Balázsék című műsor nélküle folytatódott januárban. Nem titok, hogy Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri ezen a héten több embert is beültet a harmadik székbe, hogy meghallgassa a lehetséges jelölteket. Múlt hét pénteken Kovácsovics Fruzsina szerepelt a műsorban, tegnap Musimbe Dennis, ma pedig az egyik állandó szerkesztő, Gévai Juli lett a társműsorvezető. Szerda reggel Puskás Peti lesz a harmadik pillér, akivel kapcsolatban már a keddi adásban is vicceskedtek a fiúk.

„Nem Jani pótlása a cél, hanem hogy találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat” – hangzott el korábban Sebestyén Balázstól. A kommentelők minden nap feszülten várják, hogy mi lesz a végső döntés, ám ehhez még biztosan időre lesz szüksége a rádió vezetőségének. A Balázsék című műsor hivatalos Facebook-oldalán egyébként már sem a borítóképen, sem a profilképen nem szerepel Vadon János. 

Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Magyarország)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top