TV-sztárok

Élő adásban viagráztak be Sebestyén Balázsék

Eloszlatjuk gyorsan az első kételyt: igen, a három férfi egymás közt döntött úgy, hogy pontecianövelőt esznek a reggeli kávé mellé. Érdekesen alakult.

„Olyan leszel, mint egy víztorony vagy kukta” – írta le Sebestyén Balázs az első tapasztalatait a kék pirulával. Talán a hatvanas évek szexuális forradalma óta nem volt olyan hiánypótló, már-már közszolgálati médiatartalom, melyben negyvenes férfiak a várva várt erekcióikról beszélgetnek. De ne szaladjunk ennyire előre.

Balázsék csütörtök reggel egy tudományos kutatást akartak „leutánozni”, mely 10 órán keresztül percről percre vizsgálta a Viagra hatásmechanizmusát. Viszont Balázsék műsora csak négy óra, és semmiféle koordinátarendszerben nem számítanak tudósoknak, így maradtak a fenti, közérthető hasonlatoknál, miután bedobták a tablettákat. Vadon Jani például attól tartott, csak jégakkuval az ágyékán lesz szalonképes, mikor masszázsra megy a műsor után.

„Kipróbáltuk, mi történik, ha bevesszük, de nincs testi inger. Húsz percig semmi, aztán elkezdtek érdekes dolgok történni (…) Nálam bejött egy pici remegés az ágyékban a hírek alatt” – osztotta meg izgalmas izgalmi élményeit Balázs.

„Ehhez kellene most, hogy történjen az inger, hogy a kukta, amiből fölül próbál kitörni a gőz, alul kijöjjön. De ez nem történik meg, ezért ki lehetne engedni a fe­jemből a gőzt.” Aztán Balázs, aki egyébként elég ritkán nyilatkozik feleségéről, eleresztette a következő gondolatmenetet: „Ha be­jönne Viki necc­­harisnyában, boával a nyaká­ban, az egyik lábát felrakva az asz­talra, a gyerekek a nagyszülők­nél, a pezsgő a hűtőben, eperkehely a hóna alatt, akkor azt érzem, hogy ez most nagyon menne” – idézi a Bors a műsorvezetőt.

Köszönjük ezt a képet, biztosan örökre velünk marad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top