Sztárok

Alekosz Baukó Éváról: „Akibe beleszeretek, azzal nem fekszem le”

Baukó Éva és Alekosz viszonya mindig is homályos volt.

Alekosz volt a Balázsék ma reggeli vendége. Sokan szeretik, sokan utálják, igazán megosztó személyiség, de az biztos, hogy iszonyatos műsort csinál mindig. A műsorvezetők el is mondták a beszélgetés előtt, hogy biztos lesz olyan, aki elkapcsol, de néha ilyen vendég is kell. Az egykori valóságshow-hős beszélt a hódításairól, a „gyúrós” emberekkel való viszonyáról, a technika fejlődéséről, és említést tett a Kim Dzsongunnak írt leveléről is. A legtöbb embert mégis a Baukó Évával való kapcsolata érdekelte.

„Barátok vagyunk, napi szinten beszélünk telefonon. Legjobb barátok vagyunk. Vannak éles viták, amikor egy évig nem beszélünk. (…) Önzőségen veszünk össze. Én is az vagyok, ő is az, megbeszéljük, hogy felhív, de nem hív, akkor én megsértődöm. Az Éva nagyon intelligens, és mindig oda szúr, ahol a legjobban fáj. Ideges, felidegesítik a pasik, és rajtam tölti ki. Én magamra veszem, fél évig nem beszélünk. Legutóbb azt mondta, hogy én vagyok a való világ-nyertesek között a legnagyobb lúzer” – mesélte Alekosz Balázséknak.

Azt is elárulta, hogy soha, semmi nem volt közöttük. Szerelmes voltam belé. Nálam ez úgy működik, hogy akibe beleszeretek, azzal nem fekszem le, nem létesítek szexuális kapcsolatot. Olyan nagy érzelem van ilyenkor bennem, hogy nem akarom kiszolgáltatott helyzetbe hozni, magam alá rendelni” – részletezte Alekosz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top