Sztárok

Baukó Éva bepereli Alekoszt a zaklatási ügy miatt

Alekosz készített egy videót, amiben azt fejtegeti, hogy Baukó Éva miért most vallott arról, hogy mit tett vele Havas Henrik. Éva szerint Alekosz a világ leggonoszabb embere, aki az ő hátán szeretne felkapaszkodni, és be fogja perelni.

Havas Henrik szexuális zaklatási ügye nagy port kavart: két hete Baukó Éva vállalta be, hogy Havas zaklatta őt, amikor a személyi asszisztense volt. Az ilyen vallomások mindig felszínre hoznak több múltbéli ügyet is: pár nappal a realitysztár posztja után Molnár Anikó jelentkezett, hogy nála is próbálkozott a műsorvezető. Tegnap pedig kikerült egy felvétel, ahogy Görög Zita combját fogdossa Havas egy 2014-es Hal a tortán felvétel közben. Baukó ma reggel a Mokkában bevallotta, nagyon rosszul esik neki, hogy 70%-ban ellene vannak az emberek, és hazugnak nevezik. Többek között Alekosz, aki egy videóban fejtegette, hogy egykori barátnője miért pont most vallott a zaklatásról. 

Erre a videóra reagált ma Baukó Éva, a következőket mondta:

„Azt mondták, hogy pénzt kaptam azért, hogy bemártsam Havast. Ez az egész azért van, mert Alekosz csinált egy videót, amiben ezt fejtegeti. Pár dolgot szeretnék ezzel kapcsolatban elmondani: nem kaptam ezért pénzt, Alekosz mindig is az én hátamon felkapaszkodva szeretett volna minél többet szerepelni a médiában, ő a leggonoszabb ember, akit ismerek, és be fogom perelni azért, amiket a videóban elmondott. Küldtem neki egy üzenetet, hogy miért csinálja ezt, annyi volt a válasz, hogy ő nagyon szeret és a javamat akarja” – mondta a műsorban Baukó Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top