nlc.hu
Sztárok

Alekoszt és Cicciolinát összehozták Balázsék

Alekosz Cicciolinának: “Az én jelzésem nélkül ne tessék engem felizgatni!”

Ma reggel kiderült, milyen kerítők Balázsék. Összehozták Alekoszt és Cicciolinát, és bár viccnek indult a történet, a végén még tényleg lesz ebből valami.

Néhány nappal ezelőtt Alekosz a magyar focistákra tett megjegyzése vegyes érzelmeket váltott ki, ennek apropóján került ma reggel a Rádi1 stúdiójába. A beszélgetés hamar a nők és Alekosz téma irányába indult, amikor is Balázsék felvetették a celebnek: mi lenne, ha a szintén társra vágyó Cicciolinával az éterben most összehoznák őket, mert a művésznőnek nemrég egy királyfit ígértek? A szürreális negyed óra innen indult. 

Alekosz elhívta randevúra Cicciolinát

Alekosz elhívta randevúra Cicciolinát (Fotó: TV2, RTL Klub)

“Örömmel fogok beszélgetni vele (…) Van kompatibilitás, a cicák. Szereti a cicákat, nekem is vannak. Alapvetően meghúznám a határt 43-45 évnél, de az ő esetében másról van szó” – mondta Alekosz, aki szerint Cicciolina igazán művészi filmeket készített, amiket ő is szívesen nézett annak idején. 

Cicciolina állítólag a fürdőkádból jött ki éppen és semmi újdonság nincs abban, hogy hamar a lényegre tért: a rózsaszirmos fürdőjével kapcsolatban elmondta, hogy a lelkét és a testét is így készíti fel egy jó szexre. A macskás bemutatkozó kör után Cicciolinát az érdekelte, hogy néz ki Alekosz levetkőzve. 

“Hát, futballista nem vagyok, nincsen BMW-m, teljesen átlagos kinézettel rendelkezem. 175 centi magas vagyok, 83 kiló vagyok, attól függ, szeretem a szoláriumot…” – kezdte Alekosz és kiderült, hogy nem szeret kondizni járni, és ennek Cicciolina kifejezetten örült.

“Hát hál’ istennek! Nekem az olyan típusú, mint a Schwarzenegger, tele muszolokkal, az nekem soha nem tetszett, mindig féltem, hogy ha rám fekszenek, akkor összenyomnak.”

Az első randevún Alekosz egyből a Gellért fürdőbe vinné, és szóba került a szabadtéri birkapörköltezés is Alekosz kertjében, hogy megmutassa, hol él. 

Amúgy kiderült, hogy egészen pontosan itt: 

Ha minden jól megy majd a randin, akkor a végén Cicciolina egy puszit adna a férfi arcára. Na, nem volt ennyire visszafogott, amikor arról kérdezte Alkeoszt, mit szólna, amikor bikiniben vagy bikini felső nélkül meglátná, hogyan reagálna erre? 

“Először is azt tisztázzuk, hogy az én jelzésem nélkül, ne tessék engem felizgatni, csak ha én azt szeretném.” 

A provokáló kérdések a műsor utolsó három percében hallhatóak, és már Balázsék kérték, Cicciolina fogalmazzon finomabban, mielőtt böntetést kapnak miatta. A fordulatokban gazdag beszélgetésből többen azt a követleztetést vonták el: megtalálta a zsák a foltját és sokan őszintén várják ezt a találkozást, amire leghamarabb augusztusban kerülhet sor.

Cicciolina mindig meglepi az embereket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top