TV-sztárok

Cicciolina 68 évesen újra férjhez menne

És szeretné, ha több magyarországi tévéműsorban szerepelhetne.

Cicciolina állítólag anyagi gondokkal küzd, kevesebb tévészereplésre kap felkérést mostanában Olaszországban, de most úgy néz ki, hogy szerepelni fog a januárban induló olasz Big Brother új szériájában.

A Borsnak adott interjúból kiderül, hogy a korábbi pornókirálynő rámenős tárgyalópartner, ha az anyagiakról van szó. Cicciolina, azaz Staller Ilona szerint nem szabad alámenni egy bizonyos szintnek, hiszen híres. De amíg nem tévézik, van ideje festeni: az egyik festménye több mint 27 millió forintért kelt el.

A pornóiparba nem térne vissza, annak viszont örülne, ha több magyarországi műsorban szerepelhetne, és szívesen vezetne egy éjszakai talk show-t, amelyben az érzékiségről és testiségről beszélgetne a vendégeivel.

Munkatársa és partnere, Riccardo Schicchi hét éve halt meg, de három házasság után Cicciolina még mindig hisz abban, hogy valaki negyedjére is oltár elé viszi.

„Nagyon szeretnék újra szerelmes lenni és férjhez menni. A kor szerintem nem számít, úgyhogy remélem, jön még egy igazi férfi az életembe.”

Tény, hogy 68 évesen is remek formában van, azt mondja, a titka csupán annyi, hogy rendszeresen gimnasztikázik, odafigyel az étkezésére, és néha maximum két pohár sört engedélyez magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top