nlc.hu
TV-sztárok

Cicciolina kálváriája az Insta-oldalával

Feldúlva nyilatkozott Cicciolina: „Elég komoly bevételkiesés ez most nekem”

Fél, hogy visszaélnek a nevével.

Remek keresetkiegészítést hozott Cicciolina számára az Instagram-oldala, ahol rendszeresen reklámozott különböző termékeket vagy éppen programokat. A 72 éves exfelnőttfilmes azonban egy hete nem tud belépni a profiljába, és ha ez nem változik, elveszíti a kapcsolatot a 120 ezer követőjével, valamint az üzleti partnereivel – írja a Ripost.

Cicciolina

Sok pénzt veszít most Cicciolina – Forrás: RTL / Toplista – videó (2020.05.06.-i adás)

Nagyon zavar, hogy nem tudom, ki és milyen céllal lökött ki a saját oldalamról. (…) Tartok tőle, hogy esetleg olyan valaki hekkelte meg a profilom, aki majd valami huncutságra akarja használni, visszaélve a nevemmel” – panaszolta a bulvárlapnak Cicciolina, aki számára anyagi értelemben is komoly veszteséget jelent mindez.

Elmondása szerint az utóbbi években fontos bevételi forrása lett számára az Instagram, mivel együttműködést ajánlanak neki cégek, most pedig nem tudja teljesíteni a már meglévő megbízásait. “Elég komoly bevételkiesés ez most nekem” – nyilatkozta feldúltan.

Az egykori felnőttfilmes amúgy 21 macskával és egy kutyával osztja meg exkluzív, kétszintes római otthonát. Fajtáját tekintve csincsillaperzsa mind, darabonként több mint ezer euróba kerülnek. “Belső kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a saját neve, karaktere, igazi egyéniségek” – mesélte nemrég Cicciolina, akinek jelenleg nincs párkapcsolata. Mint mondja, nem foglalkozik a férfiakkal, pedig rengeteg ajánlatot kap. “Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. (…) Most nem keresem a kapcsolatokat” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top